Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BullZeye

veterán

válasz HSM #3132 üzenetére

Egyet értek....20%os ventin, ha leveszem memóriát ati ccc-be 500MHZre...azaz semmi progit nem használok hozzá....akkor 50 fokon tartja....ami szerintem korrekt, és nem mellesleg valóban hangtalan....játék közben Xigmatek hűtő is elkezd duruzsolni, úgyhogy a kettő jól el van :)

Vehetnék rá hűtőt, ahogy 4850emmel is tettem, de abban mi a kihívás? Attól nem leszek okosabb, vagy nem értek 1el több dologhoz, ha 5 perc alatt rárakok egy Fridge-t pl :D így viszont "régi álmom" teljesül, hogy jelentősen csökkentsem gépem fogyasztását ;)

de egyellőre nem nem megy sehogy, MAIN fülön, a Customize... résznél nekem csak ilyenek vannak: Low Level Refreshrate, és Low Level Desktop color scheme, meg egy Graphics subsystem diagnostic reports
    Ahol állíthatnám pl a Fan speedet nincs :D meg az sincs, ahol az órajeleket babrálhatnám ;) ez így elég kiábrándító, és télleg nem használtam még, úgyhogy télleg nem tom mitévő legyen...úgyhogy várok, hátha itt valaki tudja ez mitől van:D

• Landon

addikt

válasz HSM #3132 üzenetére

Igen speciel a 4870/4890eseken ezt a dupla slotos hűtést abszolút eltalálták még ha zajos is. :) Én se cserélném az tuti pláne mivel sztem ennél a VGA-nál már fölösleges a húzás ha csak vki nem 3DMócsing06/Vantage megszállott. :DD Nekem mondjuk könnyebb dolgom lenne az OC-vel de sztem totál fölös. :D Érdekes, hogy régen mg anno az ősidőkben az X800Pro-m-on volt ilyen hűtő mint most ezeken pedig az TOXIC volt... és ma már ez a ref. hűtés hát hiába fejlődünk na! :)) Reméljük 1-2 év és a Vapour-X lesz a refkó hűtés lol :DDD

Új hozzászólás Aktív témák