Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Egyet értek....20%os ventin, ha leveszem memóriát ati ccc-be 500MHZre...azaz semmi progit nem használok hozzá....akkor 50 fokon tartja....ami szerintem korrekt, és nem mellesleg valóban hangtalan....játék közben Xigmatek hűtő is elkezd duruzsolni, úgyhogy a kettő jól el van
Vehetnék rá hűtőt, ahogy 4850emmel is tettem, de abban mi a kihívás? Attól nem leszek okosabb, vagy nem értek 1el több dologhoz, ha 5 perc alatt rárakok egy Fridge-t pl
így viszont "régi álmom" teljesül, hogy jelentősen csökkentsem gépem fogyasztását
de egyellőre nem nem megy sehogy, MAIN fülön, a Customize... résznél nekem csak ilyenek vannak: Low Level Refreshrate, és Low Level Desktop color scheme, meg egy Graphics subsystem diagnostic reports
Ahol állíthatnám pl a Fan speedet nincsmeg az sincs, ahol az órajeleket babrálhatnám
ez így elég kiábrándító, és télleg nem használtam még, úgyhogy télleg nem tom mitévő legyen...úgyhogy várok, hátha itt valaki tudja ez mitől van
-
Landon
addikt
Igen speciel a 4870/4890eseken ezt a dupla slotos hűtést abszolút eltalálták még ha zajos is.
Én se cserélném az tuti pláne mivel sztem ennél a VGA-nál már fölösleges a húzás ha csak vki nem 3DMócsing06/Vantage megszállott.
Nekem mondjuk könnyebb dolgom lenne az OC-vel de sztem totál fölös.
Érdekes, hogy régen mg anno az ősidőkben az X800Pro-m-on volt ilyen hűtő mint most ezeken pedig az TOXIC volt... és ma már ez a ref. hűtés hát hiába fejlődünk na!
Reméljük 1-2 év és a Vapour-X lesz a refkó hűtés lol
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged