Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsien
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy ati hd 3650 videokarit.
felraktam a drivert de sajnos nem értek hozzá.
Eddig egy nvidia gforce fx5500 használtam és gond nélkül be tudtam
állitani rajta a dolgokat. Itt visszont nincs semmilyen beállitási lehetöségem.
pl: rádugom a tv -t és látja is de a felbontást nem tudom modositani se hogy
dual-vagy klon illetve melyikmonitor legyen az elsödleges vagy video lejátszásnál
a képet dobja ki a tv-re az asztalt peddig dobbja ki a monitora.
nincs erre valami progi?ha tudja vki miröl zagyválok irjon
thank
-
adamka16
őstag
mi is ugyan így vagyunk vele. kártyának nagyon jó a teljesítménye még egy gyengébb géppel is, de sajna nem csinál hozzá az ATI normális drivert mert nem végzik el rajta az összes tesztet mint amit a normál driverrel teszik ez a WHQL teszt ha jól tudom.
Nem a kártya rossz hanem maga a támogatás a rossz.
Pedig ide is sokak írtak, hogy gond volt vele aztán jó lett. Én is próbáltam ezen megoldásokat de már kezdek beleőrülni, de nem adom fel még egyenlőre.
Még mindig ha van valaki akinek hasonló problémája van, az legyen szíves megosztani velünk mert így ez nem állapot!!!! -
adamka16
őstag
nekem is ez a problémám és nem tudok jobbat attól ami van. kipróbáltam már vagy7 drivert is de 0 javulás. viszont az érdekes, hogy mirrors edge, blacksite area 51 soha nem fagyott ki, viszont a cod4 az pár perc után megfagy és a google earth is ha directx módban indítom ,ha opengl-ben akkor meg jó.
a kártyámon van egy jumper és nemtudom mire való. powercoloron van csak ilyen vagy sapphire-n is???
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest