- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiLANte
tag
Lásd.: #26
Egyébként nálam is hasonló a helyzet: kis szellőzés mellett (hátul 12cm-es venti 1200-on + a táp) 25°C-os szobahőmérsékletnél üresben 35-36°C, játékok alatt 58-60°C - feljebb nem nagyon megy (enyhe tuninggal - 770/800MHz).A széltoló valóban fix fordulaton jár, de a bios szerinti 30% helyett állandó 12V-on. Nem értem, miért kellett lespórolni a vezérlést... Így kb. olyan hangos, mint egy VF700 teljes fordulaton - engem már zavart. Ja, és a lamellák felső részét lefedő műanyag borítás sztem teljesen értelmetlen.
Fogyasztás: alapon kb. annyit eszik, mint a Sapphire 2600Pro OC(700/700), terhelve 8-10W-tal többet (konnektor felől mérve). Valszeg Asus-ék adtak egy kis +feszt a GPU-nak - meg persze a proci is jobban dolgozik, mint a Pro alatt...
-
Mosqu!to
addikt
Igazából ideiglenes megoldás ez a kártya, amíg a 7900GT garizik.
A win cirka 2 hónapja van fent, szoktam azért időszakonként pucolni a gépet.
Rivatunerben nálam nincs olyan opció a driver settingsben h customizeMindenesetre köszi, hasznos lehet még.
És ha kérhetlek, egy PH!-s őstagot meg ne nézz olyan bénának, hogy nem tudja hogy kell szakszerűen új wint feltenni...
-
Mosqu!to
addikt
Nálam vmi komolyabb gubanc lesz.
A gépet anno egy 7900GT-vel installáltam. Utána váltotta egy 6200, ami szintén driver újratelepítést reklamált. Utána töröltem az nv drivert, majd bekerólt a 3650 ati driverrel. Na ezóta nem működik az atitools-om (korábban az nv kártyákkal ment). Konkrétan elindul, de mindenre perces késésekkel reagál, képtelenség beállítani.
Rivatunerben melyik paraméteren kell állítanom?
A VF700-zal több baj is van: A kártya venti rögzítési pontjai úgy vannak kiosztva, hogy ugyan találok olyan kombinációt, ahol felmegy a hűtő, de abban nem illeszkedik teljesen a GPU-ra a hűtő. Mindemellett annyira rászorítani sem tudom a nyákra, hogy megfelelő kontakt legyen a hűtő alja és a gpu között. (egy kicsit lötyög a hűtő)
Némi barkáccsal amúgy biztos felvarázsolható lenne, de nem akarom lezúzni se a kártyát, se a hűtőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest