- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
dávid attila #1015 üzenetére
Úgy néz ki tényleg kifingott szerencsétlen
De nézd a jó oldalát, kapsz egy újat -
lala42
őstag
válasz
dávid attila #1008 üzenetére
Hali!
A fent leyrtak alapján talán az alaplapod nem tudja koszolgálni a videókarit. Mégpedig, utánanéztem és az alaplapod AGP sinje valszeg AGP1.0-ás. 1,5 V-os. A videókarid, pedig több áramot követel.
Lásd a lapodat[link]
és a videokarit.[link]
Nem mondom,hogy ez 100 %-os megállapítás, de nagy a valószinűsége. Ki kellene próbálni a kártyát egy másik AGP-s lapban. Pl. ABIT, ASUS. Bármelyik boltban szivesen megteszik, és ha ott működik, akkor valszeg a lap a ludas.De mondom, hogy ez az én véleményem.
Nekem is az egyik gépben 3650-es Pci-s kari van. semmi gond vele.Konfigom az adatlapomon.Minden esetre 1 próbát megér ez a bolti dolog. Azonkívűl annó voltak ilyen gondok az AGP sinek körül, hogy nem szerettek minden karit, éppen az 1.5 V-os határ miatt. -
Steelmanus
addikt
válasz
dávid attila #1001 üzenetére
En harom napja vettem egy Sapphire HD 3650 PCIE karit es ugyanebbe a hibaba estem hogy az XP SP3 betolt de kep nincs. Eyszerre vettem egy AsRock lappal a konfignal latod, viszont raengedtem egy par GPU tesztet, es ezt irta ki.
ATI Mobility Radeon HD 3600 Series szoval a 9.3-as Catalyst-ot eldobtam, pedig a 9800Pro AGP tokeletesen ment vele. A tapom egy FSP 350 PNF szoval annak birnia kell.
Maga a venti is ugy mukodik rajta mint a laptopokban, 1%-on forog mignem eleri a 58 fofkot akkor kapcsol be egy kisidore ha meghajtom akkor huvosebb mint amikor nezegetem az Asztal-t. Kep:
Viszont a 9.3 az utolso ami meg az AGP karikat tamogatja, pl a 9800Pro is kiesik a elkovetkezo 9.4-bol.
Far xx valami hotfixek: -
PAtr0n
addikt
válasz
Én is tápra gyanakszom...
Megmondom miket csinálhat egy szar táp:
-rejtélyes újraindulások
-vinyók leállása, felpörgése, pár másodpercen belül.
-terheléskor hirtelen shut down
-gépindításkor nem látja a bill.-t
-a gyakori kékhalálok is utalhatnak ráEgyszóval minden ilyesmi probléma okozója lehet a táp. Egy táp akkor jó táp, ha a 12V-os ágán minimális feszdropp nélkül tudja azt az áramerősséget leadni ami rá van írva. A többi ág feszdroppja és leadott áramerőssége is számít természetesen, de a leglényegesebb a 12V-os ág. A márkásabb tápok 2db 12V-os ágat kapnak a nyákról, acélból, hogy elkülönítve legyen az alaplap és processzor áramellátása a HDD-k, optikai meghajtók, és videókártyák áramellátásától. Ez persze azt is jelenti, hogy a nyákra ültetett FAT-ek és egyéb alaktrészek száma is több, a nagyobb teljesítmény miatt. Tápot mindig kilóra kell venni, nem wattra. Remélem érted
Amit Adamka írt, hogy a csatik tükéit kicsit nyomkodd össze, nem rossz megoldás, de az ritka probléma olyan gépeknél amikben nincsenek gyakran ki-be huizgálva a tápcsatik.FSP 350PNR-t ajánlom tápban, ez garantáltan tudja ami rá van írva, és 6k körül már megkapod. Nekem az alábbi konfigot tökéltesen hajta
Sok sikert!
-
adamka16
őstag
válasz
érdemes lenne kicsit összébb nyomnod a csatlakozón belül a pólusokat, mert lehet valamelyik feszt nem kapja meg és attól bolondul meg a gép. érdekes dolgokat tud művelni...
-
adamka16
őstag
válasz
dávid attila #999 üzenetére
nekem is codegen tápom van és ugyan úgy 3650 AGP-be. 1 dvd író és két vinyó van rákötve na meg egy floppy. A gép 2800+ sempron, 1GB+512MB ram. a vinyók 160+80. nemhinném a táptól lenne gubanc. viszont a tápcsatlakozók elég ramatyok, azokat érdemesebb régi tápból kivenni és átfórasztani őket. ettől is sokat makacsolhat a gép hidd el. meg érdemes kimérni is, mennyit esik a fesz indításkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Asus ROG Strix GTX 1070 8GB // Újszerű
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest