- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Milyen gyártóé a karid? Azért ez elég erős, hogy egy HD-s videókarira ilyet ráírnak. Komolyan mondom, nem értem miért rakták rá
A csatlakozó miatt nem írnának rá ilyet, azt mindenki meg tudja venni. A sebességet illetően meg igen, azért írtam, hogy lehetséges, hogy lassabb lenne az AGP-s karik HDMI adatátviteli gyorsasága, de szerintem megbírkózik azért az 1080p minőséggel is.
De ott már szerintem a CPU is sokat számít.
Zsoo21: Szűz rendszerre próbáltad telepíteni a hotfix drivert? Hidd el, én is megjártam a hadak útját az enyémmel amikor még az volt. Sehogy nem bírtam a drivert feltenni a gépemre, mert nem látott alkalmas hardvert a gépben. Egyáltalán semmilyen driver nem ment fel. Aztán vadizsír XP-n már sikerült. A Windows logo teszteléses hülyeséggel ne foglalkozz, néha még a rendes driver-ekre is beszól az XP. Nyomd tovább nyugodtan, nem lesz vele probléma. Amint ezzel megvagy, utána kell felrakni a szükséges XP frissítést, és azt követően a HDMI drivert. Így már szaladnia kell a karinak! Ha így sem akarja a jót, próbáld ki egy másik gépben, ha ott is csak a sz@rakodás van, tessék gariztatni, amennyiben lehetséges! Sok sikert!
Baryka007: Az "állítólagos" informatikus, csak a saját malmára hajtja a vizet, ami érthető is, mindenki pénzből él.
Inkább kérdezz mindent biztos helyről, ne egy boltból, ahol úgyis az a cél, hogy minél többet vásárolj. Nyomás 2G ramot venni még, és meglátod milyen szépen fog menni a géped, és nemcsak játékok alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- Iqos cigaretta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 4
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ MSI RTX5060 Ventus 2X OC 8Gb GDDR7 bontatlan, számla
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest