Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Milyen gyártóé a karid? Azért ez elég erős, hogy egy HD-s videókarira ilyet ráírnak. Komolyan mondom, nem értem miért rakták rá
A csatlakozó miatt nem írnának rá ilyet, azt mindenki meg tudja venni. A sebességet illetően meg igen, azért írtam, hogy lehetséges, hogy lassabb lenne az AGP-s karik HDMI adatátviteli gyorsasága, de szerintem megbírkózik azért az 1080p minőséggel is.
De ott már szerintem a CPU is sokat számít.Zsoo21: Szűz rendszerre próbáltad telepíteni a hotfix drivert? Hidd el, én is megjártam a hadak útját az enyémmel amikor még az volt. Sehogy nem bírtam a drivert feltenni a gépemre, mert nem látott alkalmas hardvert a gépben. Egyáltalán semmilyen driver nem ment fel. Aztán vadizsír XP-n már sikerült. A Windows logo teszteléses hülyeséggel ne foglalkozz, néha még a rendes driver-ekre is beszól az XP. Nyomd tovább nyugodtan, nem lesz vele probléma. Amint ezzel megvagy, utána kell felrakni a szükséges XP frissítést, és azt követően a HDMI drivert. Így már szaladnia kell a karinak! Ha így sem akarja a jót, próbáld ki egy másik gépben, ha ott is csak a sz@rakodás van, tessék gariztatni, amennyiben lehetséges! Sok sikert!

Baryka007: Az "állítólagos" informatikus, csak a saját malmára hajtja a vizet, ami érthető is, mindenki pénzből él.
Inkább kérdezz mindent biztos helyről, ne egy boltból, ahol úgyis az a cél, hogy minél többet vásárolj. Nyomás 2G ramot venni még, és meglátod milyen szépen fog menni a géped, és nemcsak játékok alatt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magisk
- Okos Otthon / Smart Home
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Revolut
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A csatlakozó miatt nem írnának rá ilyet, azt mindenki meg tudja venni. A sebességet illetően meg igen, azért írtam, hogy lehetséges, hogy lassabb lenne az AGP-s karik HDMI adatátviteli gyorsasága, de szerintem megbírkózik azért az 1080p minőséggel is.
De ott már szerintem a CPU is sokat számít.