- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
xGregAx
csendes tag
válasz
belaazallat
üzenetére
Mindjárt megnézem ezt a drivert, de az a durva, hogy leszedtem a gyártó (Sapphire) saját oldaláról az agp-s drivert a kártyához és azt sem tudtam felrakni a már jópárszor emlegetett probléma miatt.
Új eredményem pedig az, hogy kipróbáltam az Oblivion-t majdnem maxon, csak az antialiasing-ot nem kapcsoltam be és a screen effecteknél a Bloom-ot állítottam be és a börtönös szakaszt gond nélkül gyönyörűen végigvittem, viszont ahogy kiléptem a szabadba és egyszer körbefordultam, megintcsak újraindult a gép...Ja és tényleg jobb a 3650 a 8600GT-nél? Ez nekem gyanús egy kicsit.
-
rbalazs89
csendes tag
válasz
belaazallat
üzenetére
Enermax 350w os a táp 2 ventilátoros a drivert a cd ről raktam fel
újjab drivert ha fel akaromrakni akkor azt irja hogy nem kompatibilis a gépemmel
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest