Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Nem is értem minek adták ki. Kvázi 0 az újíttás és a gyorsulás a 8800GTS 512-höz képest. Sajnálom, hogy anno 8800GTS helyet csak 8800GT tudtam szerválni, de ez is bőven elég egyenlőre és marad is jó darbig, mert 9800GTX-re nem éri meg cserélni.
mod: iletve értem.
Itt van a kutya elásva:
"A Hybrid Power kihasználásához NVIDIA chipsetes alaplapot kell vennünk, márpedig senki sem szereti, ha rákényszerítik valamire: az Intel processzorokhoz a többség Intel chipsetet, az AMD processzorokhoz pedig AMD lapkakészletet vesz, tehát az NVIDIA egy igen érdekes és kockázatos módját választotta a vásárlók magához csalogatásának avagy magához láncolásának."Nos, ha normális chipseteket gyártanának nem kéne ilyen olcsó trükkökhöz folyamodniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest