- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nikon DSLR topik
- Hobby elektronika
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Ezt nem én találtam ki és ha nem így van akkor elnézést. Még annó olvasgattam a RV670 topikba, hogy azokban a játékokban, amik a R600 féle architekturát kihasználják, a G80 féle arch. meghalna. Ezésrt is nem akar a nV DX10.1-es kártyákat kiadni. Nem azért mert parasztvakítás, hanem mert át kéne alakítani a jól bevált G80-at igen erősen.
Azt gondolhatod komolyan, hogy egy olyan parasztvakítós lehetőséget kihagyna az nV, mint a DX10.1... spec az ATi kitudott pillanatok alatt adni egy DX10.1-es gpu-t. És ezt nem azért tudta megtenni, mert ennyivel gyorsabbak (lásd HD29XT megjelenése), hanem ennyivel jobb irányba indultak el....
Az nV szerintem nem azért gyorsabb, mert annyival DX10 képesebb, hanem mert ő diktálja a játékfejlesztőknek az iramot.Nem érzem magamat annyira ATi fanatikusnak. Ha ugy érezném, hogy a nV-nak van igaza és ő jár igazából előrébb (technikailag), akkor azt vennék. Szeretem az ATi-t, nem is volt még nV kártyám, csak ideiglenesen, de az az idő bőven elég volt.

(#12486) sata?? : én kértem, hogy moderálják, de nem azt hogy töröljék.
Tudtam, hogy nem bunkózni akartál, csak nem akartam, hogy félreértés legyen a vége...
Ez úton is elnézést kérek. 
Na mentem aludni, jó éjelt mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Autós topik
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16GB - Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Tudtam, hogy nem bunkózni akartál, csak nem akartam, hogy félreértés legyen a vége...