- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolyFire
aktív tag
nem a fogyasztás miatt váltok....az nem érdekel.... hanem azért mert megcsináltam a faszán a hűtését...vízzel, ramsünik, a vrm-re is ment hűtés......erre látom az eggyik csatlakozónál csöpög a hűtő lötyi....elrepedt egy cső....nahh erre bezizzentem kiszedtem a vizet, eredeti hűtés vissza azt ha minden igaz beszámítják egy 3870-be....ennyi a sztori....
De éppen hogy csak szivárgott.....szal pár csepp pár perc alatt...de akkor is...de szerencsére nem a blokk szar vagy valami hanem egy csatlakozónál elhasadt a cső azt az mentén ici pici szivárgás de megelőztem a bajt....

-
Qru
MODERÁTOR
Ezt a fogyasztásso dolgot nem értem. Páran ezért váltottak. Jó termeli a hőt mint állat, de végülis a hűtése nem olyan szar, főleg vízzel, akinek az van rajta. 3870 egy fikarcnyit sem erősebb szvsz nem érdemes váltani. Bár most engem is megkísértettek egy 8800GTS 512-vel... de ellen állok! vagy mégsem...

Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest