Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Számtechboltban dolgozok
A rami sok esetben olyan árakkal dobálózik, hogy csak lesek, múltkor a nagyker ár meg a kisker ár is ugyanannyi volt az egyik cuccra
ergo 0ft-os haszonnal adtunk el valamit..de ez másik történet. Nem a rami webáruházára gondolok, hanem azokra acégekre, akik ezt a webáruházat használják, némi átszerkesztéssel sajátként, lényeg ha a ramiban van, akkor az adott boltban is van, árqa pedig most annyi amennyit mondtam, megnéztem direkt nektek 
-
AMD Power
titán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Két hónapja szeretnék egy olyat. Nem szerezni nem tudok hanem venni nem ''tudtam'' eddig olyat.

[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Persze, de az olyan vevők akik azt hiszik céges számlára ők most nagykeráron vásárólnak, meg is érdemlik. Nem viccből van különböző listás ár. Nyilván aki visz 50 alaplapot és 30 VGA-t, az nem ilyen áron kapja ;)
Amúgy ahogy én néztem Sapphireból Hd2600pro (DDR2/GDDR3) és HD2600XT GDDR4 volt a boltokban elmúlt 2 hétben leginkább, csak a GDDR3-as XT volt hiánycikk, pont ami meg is érné az árát. Ezért vettem ''kéz alól'' én is, mert ez volt a szitu.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A rami sok esetben olyan árakkal dobálózik, hogy csak lesek, múltkor a nagyker ár meg a kisker ár is ugyanannyi volt az egyik cuccra
ergo 0ft-os haszonnal adtunk el valamit..de ez másik történet. Nem a rami webáruházára gondolok, hanem azokra acégekre, akik ezt a webáruházat használják, némi átszerkesztéssel sajátként, lényeg ha a ramiban van, akkor az adott boltban is van, árqa pedig most annyi amennyit mondtam, megnéztem direkt nektek