Aktív témák
-
marcias
őstag
válasz
GuMipOkE #1004 üzenetére
Evvel egyetértek. Még el sem kezdődött a csata, és máris ítéletet mondtok? Már korábban is írtam, hogy nem kéne ilyenkor nagyon okoskodni, főleg nem félrevezető tanácsot adni annak, aki vásárolni akar. Az én tanácsom az, hogy egyelőre, aki vga-t akar venni, egyelőre várjon pár hetet, amíg leülepszik a zavaros víz. Akár dx9 akárt dx10, akár nV akár Ati, sztem mindenki inkább várjon most, annyira nem lehet sürgős egy videokártya. A dx9 árai valszeg csökkenni fognak, így aki beéri dx9-cel annak az x1950pro ideális lehet. Aki jobb karit akar, annak már nem kéne dx9-est, viszont a dx10-es árak mozgásban vannak. Elképzelhetőnek tartom, hogy a végén az ára miatt sokat szídott 8600gts lesz a nyerő vétel, ha esik az ára egy tizest. De én ezeket csak fejtegetem, nem tanácsolok
Vhol olvastam, hogy a két cég szövetkezett, hogy megszűntesse a jó vételeket a középkategóriában, ezáltal felfele terelve a vevőket a drágább kártyákhoz (8800, 2900). Én ennek ellenére nem tartom kizártnak egy 8600gts konkurens ati kártya megjelenését, amivel a korábbi erősebb, x1950xt/xtx karikat cserélnék (akár hd2600xtx, vagy hd2650xt néven)
Aktív témák
- Mini PC
- Már elérhető a Painkiller demója (PC)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Spórolós topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G
- GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G OC
- ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB hibátlan, garanciás, személyes átvétel
- ASUS Dual GeForce RTX 4060 ingyenes szállítással, 2026 szeptemberig garanciás
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- DELL Universal Dock UD22
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest