- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
anzo
senior tag
Tuningról tudna valaki mondani valami használhatót! Mert egyik programmal sem tudom nagyobb teljesítményre bírni a kártyám, próbáltam az AtiToolst, AtiTrayTools, Powerstrip de eddig semmi.
-
anzo
senior tag
Én is boldog tulajdonosa lettem egy GIGABYTE GV-RX24T256HP tipusú HD 2400XT karinak, Egy Inno3D 7300GS -röl váltottam. Eddig a tapasztalataim elég vegyesek, a játékok szépen elfutnak rajt persze nem full grafikán de 1024 ben eddig minden játék médium beállitásokkal szépen futott a képe sokkal szebb mint a 7300 nak volt, a Ghost Recon 2 egy picit meg izzasztja de még azzal sincs gond, igaz én nem nézegetem, hogy hány FPS-el fut nekem elég az ha nem akad az hogy ez most 30 vagy 100 FPS az nem érdekel. Ami nem tetszik a driver sokkal macerásabb feltelepiteni mint az nvidiáét a hőmérséklet kijelzés nem pontos állandóan 50-60 fokot jelez és ha megfogom a hütőt full hideg és vannak rejtélyes lefagyások jobban mondva csak a monitort kapcsolja ki a gép ketyeg tovább de csak resettel tudom vissza hozni a képet. Ma megpróbálok egy windows reinstallt remélem megszünnek ezek a problémák és akkor egy nagyon jö kártyám lesz tizenpár ezer forintból.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest