Új hozzászólás Aktív témák
-
economist
tag
Nem is azon aggódok, hogy kifekteti a 450-es tápot, hanem azon, hogy ha a HD2600-ast veszem, akkor az kér külső áramot, és hogy van-e olyan kábel a tápomon, illetve ha nincs, átalakítóval megoldható-e, esetleg adnak-e hozzá. Mert mint már mondtam, öreg gép, öreg táp, akkoriban még nem volt divat kábelen táplálni a videokarit...
-
economist
tag
Köszönöm, így már világos. Akkor 2xxx szériás kártyához a gyári telepítőlemez, vagy az ATI/AMD honlap legfrissebb drivere helyett ezt kell feltenni, és akkor elvileg minden rednben lesz. (legalábbis remélem)
Kicsit off: 17" samsung lcd-m van, nagyon meg vagyok vele elégedve. 1280*1024@60-on járatom, de csak hagyományos VGA csatija van. Ha új kártyát veszek, akkor keressek olyat, amin van még vga, vagy jobb a dupla DVI-s, és a gyári átalakító? Melyik hibamentesebb/jobb minőségű?
Tápom nemtom milyen, 450W-os, elvileg elbír egy erősebb kártyát is, bár elég sok minden van pakolva a gépbe. De ezek az új kártyák AGP-nél kérnek plusz energiát. Ez minden táphoz passzol? Ha nem, adnak valami átalakítót? Mert az én tápomon vannak a sima 4-es csatik (meghajtókhoz), van egy floppy (kisebb) és van egy P4-csati, és egyéb spéci nincs...
-
economist
tag
Pontosan mi is ez az omega driver? Ha jól sejtem, nem a gyári driver! Miért jobb ez annál? Ezzel elvileg megy xp alatt az AGP-s HD2400/2600Pro kártya minden hiba és bosszúság nélkül? Mert ha ez a megoldás, akkor már megyek is megvenni valamelyik kártyát! Alapdriver x1650pro alatt is rendetlenkedik a xp alatt agpben?
-
economist
tag
Vegyél hd2400pro-t, edigitalnal, és osszd meg velem, milyen!
Nekem is kéne lökés, hogy mit vegyek. Ami elérhető helyben az az asus x1650pro htd 20-ért, a sapphire ugyanilyen kártyája 17-ért,és a sapphire 2400pro-ja 14-ért. mi jobb HD-tartalom, jaáték és xp szempontjából?
-
economist
tag
Az általam kinézett Sapphire HD2400Pro-ról egy tesztben:
"Bár a kártya képes lenne HDMI kimenet kezelésére hanggal együtt, a Sapphire nem rakott ilyen kimenetet a kártyára, és konverterrel sem tette elérhetővé a DVI csatlakozón keresztül."
Egy másik tesztben:
"...Ehhez párosul az egyedi DVI-HDMI átalakító is, ami nem egyezik meg a kereskedelmi forgalomban külön egvásárolható átalakítókkal. Ebből kifolyólag jobb nem elveszíteni, ugyanis külön nem vásárolható meg."
Akkor ez most hogy van? Amivel többet tud a kártya a régebbi erősebb vele egy árban lévőkhöz képest, az pont nem használható?
-
economist
tag
Sziasztok!
Már az agp-s topikban is fórumoztam, kiváncsi vagyok ti mit javasoltok. Öregedő konfigomba szeretnék egy erősebb AGP-s kártyát, sokat nem érdemes költeni rá. 1-2 évig még ezt használnám régebbi játékokra is, aztán sorcsere, és a régi gépből médiacenter lenne a nappaliban. Épp ez utóbbi miatt szimpi a HD2400pro, no meg az olcsósága miatt. Viszont sok szempontból aggasztóan gyengének tűnok játékhoz, és lehet az x1650pro jobb választás lenne, csak az meg lehet HD-ben gyengébb, vagyis a gépem dolgoztatja jobban a kevesebb kompatibilitás miatt. Nem tudom, hogy a gépem kihajtaná-e az 1650prot, vagy amúgy is más a szűk keresztmetszet, és emiatt bőven elég a 2400pro.
Kártya alternatívák Győrben:
Sapphire Radeon HD2400PRO 256MB 14.300 Ft
http://www.edigital.hu/product.php?productid=34553
Asus AX1650PRO/HTD/256MB AGP VGA kártya 20.400 Ft
http://www.edigital.hu/product.php?productid=31584&cat=1008&page=1Jelenlegi konfigom:
ASUS A7V600 alaplap
AMD Athlon XP 2600+ (2,00 GHz, 512k cash, 333FSB)
1,5 Gb RAM
Sparkle Geforce FX-5200 128Mb 64bit TV-out
Windows XP Prof.Miben tud többet játékban az 1650pro, és mit tud ebből kihasználni a konfigom?
Miben tud többet médiában a hd2400pro, és mennyit számít ez a gyengülő konfigom tehermentesítésében HD-tartalmaknál?
Mennyire orvosolhatók az itt írt problémák a 2400-nál win xp alatt?Előre is köszönöm a segítésget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest