Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
Gondolom, az nagyker ár. Tudsz nekem ennyiért szerezni? Vagy csak magadnak?
Más.
Ki akartam próbálni a 7.7-es catalyst-ot és mi történt? Belefutottam az általános driver problémába, hogy nem ismeri föl a kártyát. Állítólag ATi/AMD-ék nagy okosan kifelejtették a 7.7-ből a 2400XT ID-jét.
Úgyhogy várok a 7.8-ra, hátha az már jó lesz, addig megy szépen a cd-n levő 7.6-tal.
Kipróbáltam a FEAR Extraction Point demót, 1280x900-on játszható közepes beállításokkal.
1280x1024 nem elérhető, úgy nem tudtam kipróbálni. FRAPS-ot nem teszek föl a gépre, FPS-ekkel nem szolgálhatok, talán 25-30 körül lehetett. -
Emosz
tag
Megnéztem a linkelt tesztet,nem rossz....Ami még nem mellékes az,hogy low profileos a kártya és úgy láttam, hogy a furatok valszeg jók egy s1eshez....
Ha valami elmegy passzívba akkor azthiszem ez a kártya az
oc gdd3 2124Mhzbár kicsit nehezen emésztem meg azt, hogy egy ilyen kártyára 1.0nes ramokat raknának
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Battlefield 6
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest