- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
na így már mindjárt jobb de azért a hibaüzi nem volna hátrány (legalább a szövege ha nem is maga a kép)
ezek után biztos hogy nem a géppel van baj legalábbis a renszerigény tekintetében. na most sztem vagy a kártyaillesztővel van baj (de ezt nem hiszem mivel írtad hogy eléggé sokszor újraraktad) vagy magával a karival és bizony ez a valószínűbb! még az se lehet a probléma mint ami a lapikon szokott hogy ott nem ismeri fel a kártyát az xp mert hát ugye asztaliban van. szedd szét nétd meg a karit nem érte e valami sérülés külsőleg bár erre sztem kicsi az esély! sztem ebből szerviz lesz de hátha valamelyik lelkes fórumozó majd ír valamit mert én nem igazán tudom mi lehet a baj mivel az enyém ilyet még nem csinált! sok sikert és türelmet
-
Nunder
őstag
nem volna rossz tudni hogy pontosan milyen kariról van szó! milyen oprendszer milyen konfig?? lehet hogy a konfig nem bírja és azért rak ki! passz. amúgy esetleg belinkelhetnéd a hibaüzit hogy tisztábban lássunk! nekem így elsőre egyébként annak tűnik hogy kevés a gép de mint mondtam ez csak vakon mondva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest