Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgabor87
tag
válasz
Taifa Díaz #11934 üzenetére
Nekem 1920*1080-on menne, viszont nem játszok a legújabb játékokkal, inkább csak autóverseny szimulátorokkal. És nem tudom, hogy megéri-e 5770-est venni, vagy elég az 5750-es. 6 ezer ft van közöttük.
Az 5770-esnek jobb hűtője van, viszont gondolom alapból jobban is melegszik a cucc, terhelve azt hiszem 30 wattal többet eszik.
Igazából most egy 7600GT-m van, és nem igazán találkoztam olyan játékkal, amivel játszani szeretnék, de nem bírja a kártya. Inkább csak 1-2 játéknál kevésnek a 23-25 fps.Nomeg elkélne már egy olyan kari, ami támogatja a HD videók kódolását, mert ezzel a procival az kicsit szaggat.
-
fgabor87
tag
válasz
DroiDMester #11932 üzenetére
Még a régi, 65nm-es van sajnos. Tuningolva nincs, még XP alatt volt talán 2,1-re, viszont a Win7 valamiért kifagy ha húzva van, szóval kénytelen voltam visszatenni gyári órajelre.
Hmm akkor viszont megfontolandó az 5770-es, mert nem kell olyan húdenagy CPU-ban gondolkodni ezek szerint.
Azt úgy kb lehet tudni, hogy a mostani CPU-m tuning nélkül mennyire fogná vissza az 5770-est? 10-20% teljesítményvesztés? -
fgabor87
tag
Üdv.
Egy 5770-es mellé mi az a legkisebb C2D proci, ami ki bírja hajtani a VGA-t?
Ugyanis most készülök VGA-t venni, viszont nekem csak egy E6300-asom van, nyilván ez kevés, és azon gondolkodok, hogy megéri-e egyáltalán 5770-et venni. Mert ha utána még elég drágán tudok csak megfelelő CPU-t venni hozzá, akkor nem. -
fgabor87
tag
Egyébként tök hülyeség itt a hőmérsékletről vitázni, mert annyi mindenen múlik, hogy most 62 fok vagy 70. Szoba hőmérséklete, ház szellőzése mind befolyásolja.
Egyébként a Sapphire 5750-en NEM referencia hűtés van, hasonlít rá, de nem az. Ugyanis ha jól tudom referencia hűtés az egy 7 centis venti plusz full alumínium borda, de a Sapphire karin 8 cm-es venti alatt van egy jókora rézmaggal ellátott alumínium borda. Egyik tesztben automatikus fordulatszám szabályzással nem ment 61 fok fölé a max hőmérséklet, márpedig teszteken eléggé nyúzzák a cuccost. Persze mint mondtam, nem tudjuk a külső körülményeket. De nem hiszem, hogy egy tesztgépbe, ami általában agyon van húzva, olyan hideg lenne. -
fgabor87
tag
Én is pont ugyan azzal a "problémával" küzdök, mint Lesliegold. 5750-es karit szeretnék venni, vagy Sapphire, vagy Asus. Kérdésem, hogy Sapphire karikkal mik a tapasztalatok, ugyanis egyáltalán nem ismerem a márkát. Tudom, hogy az ATI legnagyobb gyártója, de ezen kívül semmit nem tudok róla.
Sapphire mellett szól, hogy a hűtője komolyabbnak néz ki, meg maga a kártya sem tűnik annyira üresnek, mint az Asus, bár ennek nem tudom van-e jelentősége. Ez alatt azt értem, hogy a Sapphire karin vagy 3X annyi kondenzátor (?) van.
Asus mellett meg az szól, hogy számomra ismert márka, és egy évvel több garancia van a rá.Ha valaki tud írni egy kis infót a Sapphire-ról, esetleg van tapasztalata a gyártóval, megköszönném.
-
fgabor87
tag
Sziasztok! Egy 5750-est készülök venni, és a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Asus 5750 Formula vagy Sapphire 5750 (NEM a vapor-x-es)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest