Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van nekem egy Sapphire HD5770 rev3-as kártyám, amire szeretnék egy 6770-es BIOS-t rakni, mivel akkor elvileg működne a HDMI 1.4 (3D monitor/tv kombóm van, azért lenne jó, mert akkor automatikusan váltana 3D módba, amit az 1.3 nem tud). Valaki meg tudná erősíteni (vagy esetleg cáfolni), hogy ez igaz/nem igaz?
Valamint, ha mondjuk rátenném ezt (szerintem rá való), akkor tényleg 1.2v-t kapna a GPU? Tudom, hogy szoftveresen nem lehet állítani, de BIOS szinten sem?
-
Hali, fura kérdéssel fordulnék hozzátok
Most tervezem barkácsolni az 5770-em, és az lenne a kérdésem, hogy ha a hűtéssel valami nem jönne össze, és túlmelegedne a kártya, akkor automatikusan kikapcsolna, és semmi baja nem lenne, vagy... a rosszabbik dolog?
Kb. mennyi az a max hőfok, amit még kibírna a GPU? -
70%-os ventivel, alapbeállításokon már barátiak a hőmérsékletek, [link], de majd az Afterburnerrel megcsinálom a ventiprofilt, és akkor remélhetőleg tuning mellett is jobb lesz, nameg megpróbálok javítani a ház szellőzésén, most egy 8 cm-es fúj befele a videokártya fölött, a táp alatt pedig egy 12 cm-es van, a vidikari mellett pedig rácsos a ház, ott érezni lehet ahogy szívja be a levegőt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- EVGA GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! Beszámítok!!!
- Nvidia Quadro GP100 16GB HBM2
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó GeForce RTX 4070 Ti SUPER GameRock OmniBlack
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest