Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
betonfelhő #16616 üzenetére
12 órás folyamatos game alatt (crysy 2) semmi hibát nem tapasztaltam 11.4-el.
nálam is 64-es win7 van. -
válasz
betonfelhő #16488 üzenetére
Előbb jólenne ha utána olvasnál a dolgoknak!
egy halára butított szaros Phenom II X4 840 et linkelsz az egy átnevezett Athlon II X4 ne nevettessél már attól még a i3-530.is jobb és 16-18.é megkapod itt az apróba!
Valódi 4.hengeres AMD az Phenom II 945 X4 nél kezdődik de azt nemérdemes venni mert a Phenom II 955 X4 Black olcsóbb nála és gyorsabb is! az viszont 30.k!
Most néztem 33.ért van most az apróban i5-750.es! tehát nagy hiba lenne nem azt megvenni mikor 3-4.e el kerül többe mint egy x4 AMD! Ramot mindenképp DDR3.at kell vennie tehát az tökmindegy hogy AMD vagy intel, alaplap meg kb ugyan annyi ha nem ótvar ASRock lapot akar!
Magyarán annyi az egész hogy a procit nem boltba veszi 30.é hanem innét az apróból használtam egy i5-750.et (33.ért) és ugyan annyi pénzért lesz egy 2X erősebb cuccosa!
Dehát aki begyöpösödött AMD fan azt semmi pénzé nemlehet rábeszélni az intel-re Pedig annó énis nagy AMD-s voltam és én is így voltam vele hogy nem kéne intel! Aztán megtört a jég 2007.ben megvettem egy C2Q 6600.at és rájöttem hogy az AMD az intelhez képest a béka segge alatt van! és sajnos azóta sem sikerült neki utolérnie! SEMILYEN téren max árban olcsóbbak!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
betonfelhő #16485 üzenetére
Hol találtál te phenom 2 x4-et ennyiért?
Az i5-nek meg használt árat írt. És ha azt vesszük hogy tuningolva leköröz egy x6-ot, akkor érdemesebb i5-t venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest