Új hozzászólás Aktív témák
-
M.W.H
aktív tag
válasz
Badman 4ever #3007 üzenetére
nah hát elég pocsékul ment szegény
viszont kaptam egy pci expresses 939 es dfi ultraD-t
keresek bele vmi vga-tha valakit érdekel egy hütés nélküli 9600xt akkor irjon bár nem hirdetem meg
csipszet hűtőt tudok rá szerelni
-
M.W.H
aktív tag
válasz
Badman 4ever #3005 üzenetére
ha az ufós crysisról beszélünk akkor simán feltolhattam fullhdra csak 1 fps en ment kb
-
M.W.H
aktív tag
válasz
Badman 4ever #3003 üzenetére
szerintem crysis lesz ha végre elkészül az usb-s xp telepitőm
hátha megtetszik
nekem 256 ramom van az atiba majd irok hogy tudok e az abszolut minimumon válltoztatni-e
mint ahogy irtad.
-
djculture
félisten
válasz
Badman 4ever #2994 üzenetére
Á tévedes volt xt se is meg pro xt néven a végén azokba volt 64 bites is.Párral találkoztam már.
ut 3 ügybe:még egy x1600pro as is kevés neki 800*600 ba minimumban. -
Archttila
veterán
válasz
Badman 4ever #2991 üzenetére
Pont ezt szedtem le ma én is akkor nem lesz gond köszönöm a gyors választ!
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Badman 4ever #2983 üzenetére
Valószínű közel van a GPU a memória chip -hez és a hőmérséklet értékek így nőnek 70 C -re. Mondjuk max 15-20 perces terhelésnél nekem is 40-50 C, csak huzamossabb idő után éri el ezeket.
Amúgy végre 2*AA val 16*AF -el egész szép képe van igaz eddig csak a Colin Rally 2 néztem, a régebbiek közűl, ennyire, nem pixeles, azaz nem villognak a pixelek. -
piadex2
senior tag
válasz
Badman 4ever #2977 üzenetére
Hello!
Ez a driver hiba szabály szerűen mindig előjön, vagy csak szerencsétlen esetekben?
Néztem a linket a fogyasztásról. Lehetséges volna, hogy ez csak 25W-ot fogyaszt maximum?
Kösz:piadex2
-
flash-
veterán
válasz
Badman 4ever #2973 üzenetére
köszi,igen nézegettem én is ,de ahogy elnéztem e verziószámot nem valami újak.
a package version(ami mondjuk nem tudom mit jelent):2007/8/24
a catalyst:2006/6/7De egy kérdés:
hogy járok jobban?melyikkel képes a kártyám jobb teljesitményre?Minél újabb ati driverre a hivatalos oldalról,vagy egy régebbivel,de a kártyám gyártójának az oldaláról?
szerintetek szóval melyik lenne esetemben a jobb? a 9.3 as catalystot leszedni,vagy inkább ezt a régebbi(2006-ost) a his oldaláról?(ja meg annyi hogy a his oldalán csak a 9600 hoz van driver.gondolom az teljesen jó lehet a 9600xt re is.ugye?)
-
Gabró
tag
válasz
Badman 4ever #2965 üzenetére
Köszi a segítséget, be is fogok szerezni egy ilyen kitet. Bár a memóriák eddig sem voltak hűtve, és nem is négyzet, hanem téglalap alakúak, de hűtőről azt írják, hogy nagyon halk, ami igencsak pozitív.
Még egyszer köszi, spóroltál nekem egy kis időt, amit a keresgéléssel töltöttem volna el.
-
SrAc 1139
tag
válasz
Badman 4ever #2962 üzenetére
értem, köszi a választ!
-
rene0619
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2955 üzenetére
érdemes omegát használni? vagy inkább a gyárit
-
rene0619
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2953 üzenetére
Köszi a választ!
Gondolom a sapphire-hez is jó az a driver...
egyéként azt kell beállítani a catalystban hogy az alkalmazás beállításait használja?
Egyébkén mi van azokkal az omega stb driverekkel? -
ABnormal
őstag
válasz
Badman 4ever #2949 üzenetére
na,mit tettél vele?
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #2938 üzenetére
Na, most már 570/700...
-
ABnormal
őstag
válasz
Badman 4ever #2946 üzenetére
Ilyenre cseréltem a hűtőjét,de a memóriákra nem raktam fel a bordákat...
-
ABnormal
őstag
válasz
Badman 4ever #2944 üzenetére
Sapphire 9600xt az én versenyzőm...
-
ABnormal
őstag
válasz
Badman 4ever #2942 üzenetére
nálam 28 fokos...lehet ezért?
-
ABnormal
őstag
válasz
Badman 4ever #2940 üzenetére
újrapasztázni MX2-vel?
-
ABnormal
őstag
válasz
Badman 4ever #2938 üzenetére
hm,nekem nem megy a memóriám annyit
mert ezen téglalap alakú memóriák vannak,a tiéden tuti négyzet alakúak...
a gpu 570-nél kezdett el hibázni,jobb a békesség alapon 560 maradt a max... -
ABnormal
őstag
válasz
Badman 4ever #2936 üzenetére
mennyin? 20/100?
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #2935 üzenetére
Megoldottam, már tökéletesen megy.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #2934 üzenetére
Ha van ötlet, hogy estleg, hogy hozzam rendbe, akkor ide írjátok le(márha lehetséges). Köszi....
-
ABnormal
őstag
válasz
Badman 4ever #2932 üzenetére
-
ABnormal
őstag
válasz
Badman 4ever #2929 üzenetére
köszi,hogy kipróbáltad!
40/120-on még tökéletes
,de 30/120-nál már szétesik nálam is a kép...
-
tknof1871
őstag
válasz
Badman 4ever #2925 üzenetére
Az még is zavar, hogy nem úgy jelez, hogy "majdnem kiböki a szemem". Kilépek a COD2-ből és akkor látom a kis ablakot (így hívják) amin ott van mennyi volt a GPU hőmérséklete. Ez csak tájékoztat de nem figyelmeztet.
-
tknof1871
őstag
válasz
Badman 4ever #2918 üzenetére
51°C lett a GPU játék közben, de észre se vettem. Elég gyengén figyelmeztet az Everest. Még nem tuningoltam a kártyát.
-
tknof1871
őstag
válasz
Badman 4ever #2921 üzenetére
AMD Athlon XP 2.5GHz.
-
tknof1871
őstag
válasz
Badman 4ever #2911 üzenetére
Csak most vettem észre, hogy nekem 63°C-os a CPU a tiéd pedig 46°C. A CPU-m is veszélyben van?
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #2918 üzenetére
Ja a háttérben futó ablak nem frissült, ezért mutat 48 fokot, pedig 46 fokos a proci.
-
tknof1871
őstag
válasz
Badman 4ever #2916 üzenetére
Mások azt ajánlják a Catalyst-ot ne tegyem fel. A Catalyst hiányában mi történik?
Az EVEREST pedig figyelmeztető üzenetet küld csak magas hőmérséklet esetén.
A Beállítások>Hardverfigyelés-nél van a beállítása? A Tjmax hőmérséklet most automatikus-on van. Mi a figyelmeztető üzenet? -
tknof1871
őstag
válasz
Badman 4ever #2914 üzenetére
Ez ugye növeli a rizikót ha megpróbálok többet kihozni a gépből? Akkor ezek szerint teljesen felesleges a FAN %-okat állítani. Ez vagy maximumon pörög vagy áll. Jól értem?
Az ATITOOL-ban a Find Max Core és a Find Max Mem gombokat használtad a maximális még stabil és biztonságos szint megtalálásában? Hogyan működnek ezek? Nem mertem őket kipróbálni.
Everestben vagy más programban van olyan funkció, hogy hangjelzést ad bizonyos hőmérséklet elérésénél vagy valahogy kiléptet a futó programból, hogy ne égjen ki valami a hardverben?
-
tknof1871
őstag
válasz
Badman 4ever #2911 üzenetére
-
tknof1871
őstag
válasz
Badman 4ever #2907 üzenetére
Van olyan program ami normálisan megmutatja a hőmérsékletet meg a ventilátor fordulatszámát?
-
tknof1871
őstag
válasz
Badman 4ever #2904 üzenetére
Rendben. Én ott tartok, hogy elindítom az ATITOOL-t. A hőmérsékleteket mutatja, a FAN speed nulla, pedig forog, látom.
-
wíd
csendes tag
válasz
Badman 4ever #2896 üzenetére
1.mijazafet?
2. AGP ből is több féle van. nekem a másodlagos gépembe 2Xes agp van, míg amelyik a 9600hoz kapcsolódik, az 8X os, és ezeknek csak kicsit tér el a kinézetük, viszont a 2Xesbe nem megy bele a 8Xos kártya egyszerű fizikai okokból. ja és még általában van egy kis műanyag pöck', amit megnyomás ill. oldalra feszítés mellett kell kioldani
3. Az isa nagyon régi szabvány, alig lehet látni, kártyát már rég nem láttam a piacon, ami ISA-s lenne, de jó cucc, azon van az eredeti 12 éves Creative-labs Sound Blaster AWE 64-em, amire most készülök kvadrofon rendszert kiépíteni, persze hogy jack elosztóval, és most is erről írok
4.Van 256 megás 9600 XT???? és főleg HIS? az aztán mehet.... -
tknof1871
őstag
válasz
Badman 4ever #2890 üzenetére
Holnap elviszem szervizbe a kártyát. AGP-s. Hogyan kell kivenni? Van valami trükk? Retesz? Valami amit ki kell oldani?
Fura, hogy a doboza szerint connect3d, de egy matrica van a dobozon, hogy Ati.
-
tknof1871
őstag
válasz
Badman 4ever #2886 üzenetére
Mennyi lehet rá egy ventilátor? Mire számítsak, ha beviszem a szervizbe? Talán már javítani se lehet ezeket?
-
tknof1871
őstag
válasz
Badman 4ever #2886 üzenetére
Próbáltam kézzel meghajtani a ventilátort de nem akart felpörögni. Ezeknek ilyen könnyen leéghet a tekercse? Hány volt hajtja meg?
Az ATi Tools-hoz kell a Catalyst? Más fórumon engem óvtak a Catalist telepítésétől. Csak az Ati driverét telepítettem mióta friss a rendszer telepítése. De aktuálisan az Omega van fenn. -
tknof1871
őstag
válasz
Badman 4ever #2881 üzenetére
1. Az a baj, hogy az ATT az Omega Driver-er együtt telepítődik. De ez a játék ATI driver alatt azt csinálja, hogy játék közben elsötétedik a kép, visszajön, de valamit visszaállíthat, mert a kép mintha kicsit más lenne, aztán később megint elsötétedik majd kidob az asztalra. Az asztal felbontása meg nem 1280x1024 lesz, hanem azt hiszem 800x600. Most Omegával meg csak diavetítés van így. Mit csináljak? Tegyem vissza az ATI drivert és tegyem fel az ATITool programot?
2. Nézegettem a videó kártyát. Nem megy a ventilátora. Ez nem tudom mióta lehet. Talán évek óta. A TechPowerUp program szerint Fan Speed 37% de ez a valóságban nem igaz. Ez baj? Nálam az alaplap (Abit NF7) északi hídján is áll a hűtőventilátor.
GPU Core Clock 499.5MHz
GPU Memory Clock 297MHz
PCB Temp. 40°C
GPU Temp. 64.9°C
Fan Speed 37% nyilván nem igaz, igazából nulla. -
wíd
csendes tag
válasz
Badman 4ever #2874 üzenetére
és órajelekkel hogy állsz?
-
wíd
csendes tag
válasz
Badman 4ever #2874 üzenetére
most nehogymár itt dicsekedni szeretnék a gyári hűtésemmel, de nekem a túloldalon is folytatódik a passzív hűtés (igazz hogy egy nagy területű, 1mm vastag lemez személyében). Mondjuk mostmár mind1, hisz itt ez a vadállat venti, már csak a körülötte lévő rendszer kéne feléleszteni.
-
wíd
csendes tag
válasz
Badman 4ever #2871 üzenetére
-
wíd
csendes tag
válasz
Badman 4ever #2868 üzenetére
köszi és milyen gyártmányú hűtőt ajánlanál szíves figyelmembe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged