- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
wíd
csendes tag
válasz
Jotunblood #2893 üzenetére
Nos megnéztem a képet, az én ugyanolyan kis cuccomra ez van írva :402 DN T14 NO3
másrészt ahogy elnézegettem a kártyád, furának láttam hogy nincs a memóriákon hűtésFőleg hogy HIS, és nekik azért van jó hűtésük (IceQ és társai)
-
wíd
csendes tag
válasz
Badman 4ever #2896 üzenetére
1.mijazafet?
2. AGP ből is több féle van. nekem a másodlagos gépembe 2Xes agp van, míg amelyik a 9600hoz kapcsolódik, az 8X os, és ezeknek csak kicsit tér el a kinézetük, viszont a 2Xesbe nem megy bele a 8Xos kártya egyszerű fizikai okokból. ja és még általában van egy kis műanyag pöck', amit megnyomás ill. oldalra feszítés mellett kell kioldani
3. Az isa nagyon régi szabvány, alig lehet látni, kártyát már rég nem láttam a piacon, ami ISA-s lenne, de jó cucc, azon van az eredeti 12 éves Creative-labs Sound Blaster AWE 64-em, amire most készülök kvadrofon rendszert kiépíteni, persze hogy jack elosztóval, és most is erről írok
4.Van 256 megás 9600 XT???? és főleg HIS? az aztán mehet.... -
wíd
csendes tag
Srácok, itt a konfigja annak a gépnek, amiről most írok : P2 350mHz, 96 MB SDRAM, Quantum Fireball 6x 6GB, Asus nvidia 3400 TNT-16MB. Egy realtek hálózati cuccal kapocsolok
-
wíd
csendes tag
válasz
Badman 4ever #2874 üzenetére
és órajelekkel hogy állsz?
-
wíd
csendes tag
válasz
Badman 4ever #2874 üzenetére
most nehogymár itt dicsekedni szeretnék a gyári hűtésemmel, de nekem a túloldalon is folytatódik a passzív hűtés (igazz hogy egy nagy területű, 1mm vastag lemez személyében). Mondjuk mostmár mind1, hisz itt ez a vadállat venti, már csak a körülötte lévő rendszer kéne feléleszteni.
-
wíd
csendes tag
a felfogatást majd vagy megoldom, vagy nem. de nagyon szépen duruzsol, és igazából nem a kártyával van a baj, hanem azzal, hogy megdöglött az a gép, ami körülötte volt. ez egy régi táphűtő, a gyári ventillátor értékével megegyező tulajdonságai vannak (12V, 0.20 A), csak egy kis madzzagolásra volt szükség
nagggyon állatul hűt.
-
wíd
csendes tag
válasz
Badman 4ever #2871 üzenetére
-
wíd
csendes tag
válasz
Badman 4ever #2868 üzenetére
köszi és milyen gyártmányú hűtőt ajánlanál szíves figyelmembe?
-
wíd
csendes tag
szevasztok nekem ez a kártyám van vagy 8 éve és elég jó! 128as agp-s , csak az a baj hogy a hűtőventillátor kb 1-2 éve halott
de bírja! ja és nem sapphire, vagy ilyesmi , fajtiszta ATi kártya, immár csak passzív hűtésssel
valaki tud valamit mondani tuning szempontjából hogy milyen driver kell hozzzá vagy program? (bár így passzív hűtéssel elég kemény lenne belemenni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged