- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dell notebook topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
Aktív témák
-
radEEr
csendes tag
Jah, úgy néz ki TV jó mert az említett videó jelet normálisan láttam CD-ről és VIDEO-ról is. Próbáltam RCA csere, ua. 2 dolog maradt s-video to RCA kábel vagy kártya. Remélem az átalakító szált el, de rossz előérzetem van http://prohardver.hu/pics/smileys/act_yellin.gif
-
radEEr
csendes tag
Nos amennyire én tudom, mert sokat használtam Ti4200-vel a TV tool remek progi de csak (alle nVidia Karten ab TNT-1 bis GF-FX) nVidia alapű TV-s kártyákat támogat.
Nos,azóta újratelepítettem windows-t és nem javult semmi, engedélyezem a kártyán lévő TV kimenetet + is találja a TV-t de a kép tök sötétkék és szinte semmit nem lehet látni. Van egy olyan sanda gyanum, mivel többszöri állítgatás ( felbontás,képfrissítés) után sem sikerült elérnem semmit ( elötte + kb.1-2 perc alatt mindig összehoztam, soxor másnak is haveroknak + ismerősöknek) valószínű bemondta a kulcsot a Sapphire ...pfffff.
[Szerkesztve] -
radEEr
csendes tag
Hi !
Tegnap még ment rendesen a TV kimenet,aztán filmet akartam nézni és nem müxik. Valami kékes van ami az ablak és ha huzigálom látom, hogy van kép, de tök sötét az egész. Felraktam megint driver-t de nem segített sajna. ATI radeon saphire 9600XT. Valaki már járt így?
Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest