- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Svenike
tag
Már elnézést Urak, de hol lelhetek fel az Abit 9600XT-mhez bios-frissítő progit?
-
Svenike
tag
-
Svenike
tag
Helló ismét itt!
A problémám a szokásos:
van nékem egy Abit 9600XT-m .Minden szép és jó a kártyával, DE!
a 3D Mark 03 -s néha a 2001 is- kifagy! Nem tudom-vagy cska vmiért véletlenül-l letsztelni a kártyát!! S ha sikerül -pl, 2001- akkro si nagyon kevés pontot ad rá! (4800-5200 körülit egy Amd64 3000+ és 1024 500-as Ram társaságában)
MIÉRT, hogyan lehetséges ez??? -
Svenike
tag
Szép napokat!
Az a meglehetősen ostoba kérdésem lenne, hogy miként lehet az AGP feszültségét emelni, ha az alaplap bios-ába nem tudom?
Nekem is vacakol a kártyám és úgy vélem egy ilyen kis emelés segíthetne rajta.
Alaplap: Epox 4BDAE, proci: 1,7@2,04 Celeron, kártya: Abit 9600 Xt...
Segítség!
PLEASE! -
Svenike
tag
Ok, köszönet az ismertetőt, de a '' 3DMarkos tesztek-végi el-elsötétülő képernyő és így meglehetősen miltaságos értékeket kapó''- gondomom az AGP feszültrségének emelése segítene. (Ezt olvastam a fórumokon) De nem tudom, hol tudom ezt megtenni, mert az alaplap Bios-ában nem tudom ezt megtenni.)
Szóval, valaki igazán eligazíthatna.
(tudom, hogy a fast write-ről írtál, de bizonyosan tudsz nekem segíteni ebben a problémában. Köszönet!)
[Szerkesztve] -
Svenike
tag
Szép napokat!
Az a meglehetősen ostoba kérdésem lenne, hogy miként lehet az AGP feszültségét emelni, ha az alaplap bios-ába nem tudom?
Nekem is vacakol a kártyám és úgy vélem egy ilyen kis emelés segíthetne rajta.
Alaplap: Epox 4BDAE, proci: 1,7@2,04 Celeron, kártya: Abit 9600 Xt...
Segítség! -
Svenike
tag
Nekem is gond adódik -továbbra is a 3DMark03-ban. Ha már meleg a kártya -legalábbis akkor figyeltem meg amikor már játszottam- a tesztek végén elsötétül a képernyő. Olvasgattam serényen a fórum írásokat és megpróbálnám az AGP feszültséget emelni, egy picinkét.
KÉRDÉSEIM:
- Hol tudom ezt megtenni? ( Az alaplap-bioszánál nem tudom) EPOX 4BDAE
- Mennyi az az egészséges mérték amennyi még biztonságos?
- Problémámmal valóban jó helyen kutakodom? (azaz, tényleg lehet -e ezt a problémát így orvosolni? )
SEGÍTSÉG! -
-
Svenike
tag
Horbal:
Köszönöm a gyors választ, s a dícséretet. Ezennel megnyugodtam!
Sn00k: Erre az Abitra meg azért esetta váélsztás, mert egyrészt nem volt drága, másrészt meg éppenúgy 3,3 ns Samsung mem-val van felszerelkezve, mint a Club3d, és mégis 256 Mb-os, valamint vivo-s (jobban el lehet majd adni).
[Szerkesztve] -
Svenike
tag
Szép napot!
Abit 9600Xt egy 1,7 Ghz.es Celeron (2,04en húzva), Epox 4BDAE+alaplap 768 MB Ram memória, Audigy Player hangkártya társaságában. 3600 ponott kapott a 3DMARK 03-ban.
Úgy vélem, ez egy reális pontszám. Nektek mi erről a véleményetek?
Ha jól emlékszem uyganez a 3DMark 2001-ben 8892 pontot hozott. No, és ERRŐL mi a véleményetek? Nekem ez picit kevésnek tűnik. -
Svenike
tag
válasz
gabesz82 #653 üzenetére
Nos, sajét tapasztalatom alapján -kiváltképp ha a Thief +-ról van szó. erősen javaslom a VPU recovert meg az Overdrivot kikapcsolni. Nekem iylen esetekben kifagyott. A Többi Játéknál minden gond nélkül működtek ezen alkalmazások. Így úgy vélem, játéktól függ.
No, igen az én kártyám egy Abit 9600XT. -
Svenike
tag
Nekem is egy Abit 9600XT-m van. énb a 256 Mb-osat vettem, mert ezen is és a 128-ason is 3,3 ns-os memóriák ültek, így -sajnos- teljesen mindegy volt.
Mindenképpen az XT sorozatból válasz, a nem-túl-távoli jövőre gondolva.
Ha van rá mód, akkro a minél gyorsabb memóriákat válaszd! -
Svenike
tag
Hát, eddig még cska a 4.7 -sel, meg a 4.5-sel. Tegnap felraktam -a Thief miatt- a 4.4 est. Javaslatod szerint, próbáljam meg avval? De, vajon, miért ne működne együtt az újabb Catalystokkal a 3D Mark?
A táp hibája lehet, hogyha húzom akartáyt akkor -csak és kizárólag a Thief+ - időközönként befagy? -
Svenike
tag
Khm, ugye még mindig nem tudja senki sem nekem megmondani, hogy miért fayg ki a dárga jó új kártyám a két 3D marknál? Borzasztóan flusztrál, hogy nem tudom, mit tud a kártya!
Kéretik segíteni!
Format C: után Win XP SP1 , s Ati Catalyst 4.5 ös fut. -
Svenike
tag
Helló- Helló!
no, megjöttem egy egy hetes szerepjáték-LAN party ról és mondhatom elégedett vagyok az Abit 6900XT-mel. Szép képe van, és max grafikai beállításokkal is szépen futott az Unreal 2004 is6X meg 16X élsimiátssal , anisoval ment a kártya!
A +D markok továbbra is fagynak bár a 03ast azért végig viszi, csak az adott teszt végén pár másodpercig sötéten áll aképernyő kb 10-ig..így egy 2,05re húzott Celeronnal 6200 pontot értem el!Hát, nem mókás, ennek akártyának max 3700 ponot kellene elérnie!! Lehet véletlenül egy ATI X1600ast adtak!
-
Svenike
tag
Köszönöm a z eddigieket is, Orc! Megpróbálom akkro leszedni a catalyst éás mégegszer feltenni!
-
-
Svenike
tag
Lenne itt egy kis probléma..a 3D Mark 2001 SE 330-as teszt alatt le-le fagy a kártya, majd kilép a programból..miért van ez? a 3DMark03 alatt a tesztek végén mindig eltűnika kép,de pontoz, mér rendesen.. Mi lehet a gond?
a Tief 3-nál minden meg fel.-fel lépnek hibák,d e azért az szépen megy.
Lhet az a gond, hogy nem telepítettem újra a progikat az Nvidia csere után? -
Svenike
tag
Köszönöm MINDENKInek a hasznos tanácsokat. Ma megvettem az Xt-t.
Geforce3 után bizonyosan élvezet lesz a játék! Szóval végül az Abit 256 Vivo mellett dontöttem 3,3 asSamsung mem-mel 43e-ért.. A célboltban mára elvitték az összes Club3D meg az abitokat is, így csak a második üzletben sikerült egyet lefoglalnom..az is az utsó darab volt! Hm, fura napok vannak manapság!
Most megyek nyúzni, tesztelni... Még egyszer Köszönet nektek!
[Szerkesztve] -
Svenike
tag
Hálásan köszönöm a gyors reagálásokat. Ha jól olvastam le őket -mindkettőt felbontattam - akkro mindkettőn 3,3 ns es memoriák vannak..
A Sapphire-nek meg olyan pici a ventije.. míg enneél a két karionál rendes méretű, valamitn a C3D-nél van passzív hűtéás a memóriűákon, mindkét felén.. -
-
Svenike
tag
Ezek szerint minden melyik gyártótól veszek karit? Ha -azonosan az órajelek? -
Túl sok extrát úgy sem adnak a karikhoz... -
Svenike
tag
Köszönöm, D@ve!
Ím döntöttem megy a 9600XT.. Én si szemezek avval a Gexube-bal, de ott annyi -még Extrem-ből is- kettő van,hogy nehéz a döntés.. vagy válasszak Connect3D-t vagy mit?
Ha valaki tudna egy kellemes ajánlatot Budapesti boltból, mert a választék 40-45 között bizony széles. Ha még ma tudnátok segíteni... -
Svenike
tag
Köszi, Pyriel!
De, vajon mitől lesz gyorsabb egy játék egy új kártyától vagy a alaplap-proci kombótól? azt tudom,hogy új kártyával szebb lesz, de vajon mennyivel lesz gyorsabb? egy cerka elég egy Radeon 9600hoz, ( én úgy tudtam,a Radeonok jobban függnek a procitól mint az Nvidiák..) -
Svenike
tag
Szép napot Nektek!
Az itteni általános konfigokhoz képest kissé, ''mazsola'' kérdésem lenne..
Lenne nekem egy 2 Ghzes Celeronom, ami mellett egy Leadtek Winfast Geforce3 (normal 3 nem Ti) mászkál. Van a gépben 768 MB DDR Ram. Kérdésem: Szeretnék némi gyorsulást elérni a játékoknál, mégpedig úgy,hogy lehetőleg a grafika se legyen elhanyagolva. Mivel egyszerre nincs pénzem cserélni, kérdezem: mit érdemesebb cserélni egy videókártyát -jelen esetben 9600 XT-re, vagy pedig egy alaplap-proci cserét javasoltok?
Előre is köszönet az értékes segítségért!
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest