Aktív témák
-
Gabeszku
senior tag
válasz
Napster #3738 üzenetére
ATI Tool al próbáltam és kiakad amint túllépi valamelyik a leírt értéket.
Esetleg tudnátok olyan progit ami jobb ilyen célra mint az ATI TOOL 0.0.23
A Hőmérséklet alapból 35-40 fok körül val, ez ideális nem? CPU-kon biztos jó a 40'C játék közben sem megy 45 fölé, ami még mindig optimális hőmérséklet nem?
Gondolkoztam már, hogy gyártok egy hűtőblokkot a VGA ra is és beillesztem a vizes rendszerbe......... -
koenig
aktív tag
válasz
Napster #3736 üzenetére
Szia!
Nos én igenis próbálkoztam vele, elég jól lehet vele ''játszani''. Sokat számít, úgyanis nekem még a legelső szériás videókártyám van (még nem lehetett kapni akkor vettem/kaptam), amin lassabb ramok vannak 3.3ns. Ezzel 400-ig elmentem (300 a gyári max) állítgatásokkal, csak aztán meguntam mert nagyon sok idő kell hozzá, és amivel én játszom arra bőven elég. Ahogy használom 500/300 vagy 590/680. -
DigitXT
félisten
-
× B@LINT ×
csendes tag
válasz
Napster #3439 üzenetére
Szerintem az én voltam, h nem ment fel a kártyámra a VF700Cu ezért akarok inkább egy ZM80C-HP-t! Nem tom h miért nem passzolt nem fért el a kondiktól pedig el kellett volna, képem nincs róla mert csak kölcsönbe volt a VF (megpróbálni h jó-e)!
Itt egy kép az alaplaponról:
a Chipset és az AGP között kb. 8-9 mm van, de nem ez a lényeg hanem milyen magas lehet max. a chipset bordája! A Zm. oldalán az van h a 3 cm-es bordával még elfér de ez az jelenti h nagyobb nem is lehet???
Hááát 1 kicsit átmente(m)(ünk) OFF topicba sorry! -
× B@LINT ×
csendes tag
válasz
Napster #3433 üzenetére
Nekem 3DMark03-ba 3666 pont!
De most még 1.5Ghz-s procival nyomtam! - majd nyáron cserélek egy 3.0Ghz-s Prescott-ra!
Amikor teszteltem nekem (asszem) 540/345-ön ment! - gyári hűtővel!
Úgyh szerintem még többet is kitudok csavarni a 9600XT-ből! - csak vennem kéne vmi jó Zalmant rá! -
Dany
tag
válasz
Napster #3395 üzenetére
Van egy nagyon érdekes(számomra) kérdésem. Azt írtad kép? Nos én már két hónapja vettem a karit, de aggaszt vmi. Már akkor böngésztem a neten ill. az előtt is mielőtt megvettem. És mikor megkaptam, vmit nem értettem:méghozzá azt, hogyha ezen a linkenBővebben: link megnézed, akkor nincs rajta olyan venti által keltett hideg szellőt áramoltató izé, mint pl ittBővebben: link itt. Az enyém is olyan, amin nem volt. míért van ez, pedig ugyanaz a típus és a két hónappal ez előttieknek is a bigyós kellet volna,hogy legyen.
-
Dany
tag
válasz
Napster #3393 üzenetére
Téves, nekem már megvan ez a kártya két hónapja, inkább másfél. És nekem téglalap alakú ramok vannak rajta(össz.: 256Mb). Csak szeretnék rakni még hűtést rá, mert a gyári kis hűtőborda és a beleágyazott kis venti nem bizonyul elég hidegfejűnek, még alpon sem, gondolom,hogy ah húznám, úgy+ pláne meghalna.
-
al_age
senior tag
válasz
Napster #1290 üzenetére
először:
Bővebben: link
aztán:
arctile database <-- bal oldalt
majd:
lelapozol kb az oldal feléig ott lesz egy olyan bekezdés, hogy modifications.
azon belül (az alatt) van a referencia nyákos karik vmodja, valamint külön a GeCube karik vmodja.
sok sikert!
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest