- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz
ShadowLord #258 üzenetére
Es egyedul voltal a versenybe? Hany indulo volt? -
gprspeter
senior tag
válasz
ShadowLord #255 üzenetére
Nos, nekem egy ABIT 9600XT-m van.
Rászereltem:
Spire BF2A01 RamCool öntapadós memóriabordákat + Arctic Cooling VGA Silencert
570/720 -
Kakukk2
csendes tag
válasz
ShadowLord #218 üzenetére
Sziasztok, új fiú a ''városban'' ...
Én tegnap vettem Sapphire 9600 xt-t a Fefo-nál, 48 eFt , sulinet.
És nem tudom megnézni, mert még nincs procihűtőm(szerdára jön meg, Aero7)
Aki Sapphire-ben gondolkodik, egy kis info:
minden kártya kétféle verzióban jön, az egyik ''overdrive supported'', a másik meg ''not support overdrive'' !!!!
Az EAN kód (vonalkód) a dobozon ugyanaz, de a kártyán van egy ''board part number'', ez az, amiben különböznek. Ha kereskedő kibontja neked és megnézi, akkor már jó...
overdrive supported kódok:
9600 xt 128 (fireblade) : 1024-HC19-3C-SA
not support overdrive: 1024-HC19-1A-SA
Érdekes a dolog, mert a 256-os XT-nél meg pont az 1A-s kód a húzható, ott 02 a ''not overdrv''.
Hátha jó lesz még valakinek.
Ha beindul végre a masinám, majd szólok...
ui: forrás:
http://www.sapphiretech.com/product-matrix/bulk-lite-retail.xls
Hello
[Szerkesztve] -
Zoller34
aktív tag
válasz
ShadowLord #200 üzenetére
Nem értelek , hisz én csak kipróbáltam hogy mennyit megy ily piciny órajel emeléssel . Nem vagyok nagy tuningos , de ha lennék se szólnék le mást ( ráadásul gúnyosan ) . Következő az hogy a gyárilag lúzer hűtése miatt nem is próbálom tovább húzni a gpu-t . A memóriák 359MHZ-ig bírják hűtés nélkül . De kérdezem minek kell gúnyolódni ?
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
válasz
ShadowLord #178 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, hogy a Sapphire 9600 XT, FireBlade verzió nem 500/600-s, hanem ''325 Mhz DDR memory'' (az ugye 650 gyárilag), ''532 Mhz Core Speed Ready''. Ezt onnan tudom, hogy nekem is ez a verzsön vala. Azt nem tudom, hogy a többi, amit írtál, alapban ennyire állítják be, vagy ezek tuning eredmények?
Terveim szerint, ha sikerül, nem Giant II-st teszek rá, hanem Giant III. Csak az a kérdés, mennyiért fogok ollantot kapni. Aztán jöhettnek a tesztek. Félkézzel, majd fél lábbal, majd kéz nélkül, féllábon, majd kéznélkül, láb nélkül.
Tehát, megpróbálom úgy, hogy a ventiket nem forgatom meg, tehát passzívan használom. Erre ugye van remény, hiszen a Zalman is azonos elven működik. Aztán, jön az egyik venti, majd külön a másik, és utánna mindkettő. Azt szeretném elérni, hogy passzívan lehessen használni, és a második ventit, ami felülről tologatja a levegőt, azt a ház szellőzésére fordítom, a vga kártya hátoldalára, hiszen a heatpipeline miatt ott kellene hűteni. Csak lenne mán a kezeim között! -
Blade_W
tag
válasz
ShadowLord #181 üzenetére
Én is szeretném húzni a karimat, de egyerűen nem tudom előcsalni az ominózus overdrive-ot (elvileg itt lehetne driver-ből nézni a kari hőfokát.) Neked működik? Ha igen mivel/hogyan? Kézrátétellel nemszívesen próbálkoznék, bár néha húzás nélkül is ugy érzem, hogy süt a kártya mint a kemence. (alap hűtés)
-
Calogero
addikt
válasz
ShadowLord #179 üzenetére
Gexcube radeon 9600XT Extreme kartyam stabilan megy 600/800on is
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest