- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
Aktív témák
-
Allien
veterán
Csakhogy, ha jól tudom, EZT a verziót NEM lehet kapni (silencer rev.3), csak a rev2-st árulják, az meg nem teljessen kompatibilis az XT-re (Bővebben: link). De, nézzük a tényeket. A régebbi Zalman (1 hőcsövesek) valamivel gyengébben muzsikálnak, mint egy ThermalTake Giant II-s! Már passzívan is természetessen, igaz, a külöbség, ha jól emlékszem 1 fokocska (a Giant II javára). Nekem a Giant III-s van, és azt kell mondjam, hogy passzívan is alapon elviszi a kártyát, gond nélkül, egy kis húzással is simán belefér, ha van a házban egy kis légmozgás (az meg amúgy is kell). Két venti van hozzá, de én csak a nagyobbat használom, az például csendesnek mondható, a legkisebb fordulaton ( 3 sebességes a szabályzója).
Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kerékpársportok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gyúrósok ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GT 640 OC 2 GB PCI-E videokártya
- GIGABYTE RX 6600 XT 8GB GDDR6 EAGLE Eladó!
- Retro nVIDIA GeForce FX 5500 AGP videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest