Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- OLED monitor topic
- Riasztó topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Blu-ray írót?
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
A megkérek mindenkit, hogy a jövőben használja a kártya tipusának megfelelő topikot vagy az azonnali kérdések óráját [link].És még egy jótanács. Ha vidkari probléma van mindíg adjátok meg a hibaleírást és a lehetőleg pontos konfigot is.
-
Madweek
tag
Hell o! Volna egy problémám!
Van egy ATI RADEON 9550-es videókarim ami 3d-s alkalmazásokban egy kis idő múlva vagy megfagy vagy a monitor készenlétbe kapcsol. Elvittem a kártyát az egyik haveromhoz és nála pedig tökéletes volt. Mi lehet a gond. A válaszokat előre is köszönöm! -
Madweek
tag
Hell
o! Volna egy problémám!
Van egy ATI RADEON 9550-es videókarim ami 3d-s alkalmazásokban egy kis idő múlva vagy megfagy vagy a monitor készenlétbe kapcsol. Elvittem a kártyát az egyik haveromhoz és nála pedig tökéletes volt. Mi lehet a gond. A válaszokat előre is köszönöm! -
-
KKrisz!
tag
Oké! Csak én azt nem értem, ha a táppal van a gépben a gond (nemigazán kapcsol be), akkor annak mi a feneolyan (?) nagy köze van a képszemeteléshez?????

Ezt nem értem. Ja és ha a táp rossz a gépben az nem egyenlő azzal, hogy az egész gép rossz!
(A kocsi kereke lyukas attol a kocsi teljesen jó) A gép nem csak egy részből áll!
-
KKrisz!
tag
Ja boccs, most látom, hogy az elején azt nem írtam oda...

-
KKrisz!
tag
Hali mindenkinek! Volna egy problémám.
Unokaöcséméknek van egy viszonylag öreg gépük, ami már jóideje nem működik (táphiba). Na elkértem tőlük a videokarit, hogy megnézzem az működik e. A kártyát bepakoltam a képbe és bootolt is a Windowsig. Mikor elindítottam egy 3DMarkot (azt hiszem a 2001-et) textúrahibák jelentek meg benne
(olyasmi, mint mikor már nem bírja a tuningot a kártya).
A RivaTunerrel megnéztem a kari értékeit, de azok rendben voltak (GPU 250MHz, DDR 400MHZ).
A 3DM-ből való kilépés után be is fagyott! RESET. A második indulásnál, már a Windows háttérképe is szemetes volt.
Mi lehet a baja. Remélem nem hardveres gond.
Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Assetto Corsa Rally
- OLED monitor topic
- Riasztó topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
o! Volna egy problémám!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)