- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
Aktív témák
-
qfm
őstag
Most olvastam a hírt hogy mennyivel csökkenti az árait az amd, és igen kedvezőnek tűnik. Az árváltozás a következő hónapban lesz, de az áfa emelés is. Vajon fog idehaza érződni annyira a csökkentés hogy érdemes legyen várni következő hónapra, vagy inkább érdemes megvenni az emelés előtt?
-
qfm
őstag
válasz
8nemesis8 #49320 üzenetére
1280*960 azért mondtam hogy nem óriás felbontást akarok, csak azt hogy késöbb is elvigyen újabb játékokat ha nem is maxon
Eközött a kettő között filózok:
SAPPHIRE HD4850 1GB DDR3 VAPOR-X PCIE
SAPPHIRE HD4870 512MB DDR5 Sapphire Edition PCIECsak azt lenne jó tudni hogy a játékok amik jönnek az elkövetkező időkben, inkább memória igényesek lesznek, vagy inkább meghálálják a sávszélt meg a gyorsabb gput
-
qfm
őstag
válasz
8nemesis8 #49315 üzenetére
Köszönöm a véleményed.
Igen, e miatt nem tudtam még dönteni, mert jelenleg főleg csak nagyobb felbontáshoz kell az 1gb, amit nem használnék ki, de az új játékok meg már lehet meg fogják zabálni, így nem tudom melyik lenne időtálóbb. A másik szempont még a hűtés volt, legalábbis eddig a vapor-x -ről jót hallottam, és úgy gondolom azzal talán tuningolni is lehetne kicsit, és jobban bírná picit mint egy ref hűtős 4870. De igazából ennek nem jártam annyira utána. Van még két hetem eldönteni.
Addig ha bárkinek van még valami elképzelése, várom
(#49317) köszönöm neked is, megnézem azt a kártyát is
-
qfm
őstag
Sziasztok. Most rakok összefele egy komplett gépet, és jelenleg úgy terveztem hogy SAPPHIRE HD4850 1GB DDR3 VAPOR-X -es kártyát rakok bele. Ez 34000 körül van újonnan. A legolcsóbb 4870 ahogy néztem 40körül kezdődik, de az csak 512mb-os, viszont ddr5ös. Tanácstalan vagyok, ti mit vennétek 40ezerből? Többet nem akarok vga-ra szánni, mert utána már 5000-renként vannak a jobb kártyák, és nem tudnék megállni
Nem fogok nagyon magas felbontásban játszani, de szeretném ha minnél időtálóbb lenne. Ezért hajlok inkább az 1gb felé, még ha csak ddr3 is.
A config alá ha számit bármit is:
i7 920 (valószinüleg @3800-4000)
2* WD raptor 74gb Raid0
6gb ddr3 1866mhz cl8 (valószinüleg @2000 cl9-cl8)Köszönöm a javaslatokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kés topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- ASUS RX 6800 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Kitűnő állapotban lévő ASUS DUAL RX5500XT EVO OC 8GB 128bit
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest