Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
unreg1
tag
válasz Predator2 #21152 üzenetére
Jó még a Dewalt, Hitachi, Metabo.
Érdemes körbenézni az apróhirdetések között, egész jókat lehet kifogni.
-
unreg1
tag
válasz runner 125 #21159 üzenetére
Mint minden, ez is csak pénzkérdés.
-
unreg1
tag
Uhh.. ez tényleg drágább, mint a boltban, de ettől függetlenül lehet jó vételeket kifogni.
Én pont a napokban szerelkeztem fel így, fúrógép, akkus csavarozó, dekopír, körfűrész, majdnem minden megvolt 60%-os áron, újonnan.Ha valaki nem egész nap csavarozik, akkor bőven megteszi a 1,5Ah-s aksi is, pláne, ha kettő van.
[ Szerkesztve ]
-
unreg1
tag
válasz CSorBA #21195 üzenetére
- Mit értesz "2 cm polcszélesség" alatt? A vastagságot? Mert annyi elég.
- A hátulja általában egyéni ízlés kérdése, van aki szereti látni a falat, van, aki mindenáron akar hátlapot. Stabilabb lesz tőle, az biztos, de nem muszáj.
A kapcsolók és konnektorok helyei szépen kivághatóak, ez nem probléma.
- Valóban, a bútor mélységének az átlós hossza nem lehet több, mint a szoba belmérete. De ez csak pár centi különbség.
- Ha teljes szélességet szeretnél, szorosan faltól falig, akkor azon a részen ki kell vágni a szegőlécet.
- Mindenáron fából szeretnéd, nem jó a bútorlap? Lényegesen olcsóbb lenne, mint bükkből. Persze, ha belefér a keretbe, akkor nem szóltam. -
unreg1
tag
válasz CSorBA #21203 üzenetére
Egyben semmiképpen nem megy, de 3-4 darabból már megoldható. Vagy esetleg elemenként viszik oda és helyszínen szerelnek.
Az ajtótól jobbra én tennék egy függőleges elemet, mert a polcok a levegőben lógnak, mindegyiket külön a falhoz kellene erősíteni, miközben azt írod, hogy nem akarod a falat összefurkálni.
A kapcsolónak azon a részen lehetne csinálni egy kihagyást, hogy be tudj nyúlni, ezért ne vesd el az egész oldal elemet.[ Szerkesztve ]
-
unreg1
tag
válasz Predator2 #21222 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz, hogy egyszerre mindent veszel, akkor darabonként is összevadászhatod.
Például csak a behajtót 13000-ért.
Már csak egy akkut kell hozzá találnod és megvagy, mert a meglévő töltőd elég.
Beletehetsz akár 3Ah-at is, csak a 12V -ra figyelj.[ Szerkesztve ]
-
unreg1
tag
Meg lehet csinálni, de a szélesebbik ajtót vissza kell vágni annyival, hogy ne takarjon rá a másikra.
A 2. ajtón a pánt helyét is újra kell fúrni, a fényképen látszik, hogy a furat kikerül a szélére.Szerk: most látom, hogy az após féle pánthelyet nem is kell arrébb fúrni.
[ Szerkesztve ]
-
unreg1
tag
Pont azt írta, hogy ritkán használná, ezért a drága kilőve.
Neki inkább az Einhell, Workzone, Matrix, Ferm kategória kell.
-
unreg1
tag
Csak én használok 220V-os fúrógépet előfúráshoz és mellé akkus csavarozót a csavarozáshoz?
-
unreg1
tag
válasz #05304832 #21276 üzenetére
Elég drágán árulják, itt 36,000-ért adják.
-
unreg1
tag
Ha valaki pont ilyet keres, annak ez jó vétel lehet. (Nem az enyém)
Más.
Vennék megkímélt állapotú Makita JV0600 dekopírt, ha valakinek van eladó, nyugodtan írjon rám.
-
unreg1
tag
Szerintetek ennél a muksónál hol a csalás?
Mert nagyon kedvezőek az árai, (van, ami majdnem a fele) vennék is tőle, de ez már túl gyanús.
-
unreg1
tag
válasz runner 125 #21294 üzenetére
Ez csakis azon múlik, hogy te mit szeretnél. Alapesetben ugyanolyan magasra szokták csinálni, mint a pultot, mert a 85-90 cm a legkényelmesebb magasság dolgozni. De attól még kérheted magasabbra is, ha például csak átadóként működik, vagy akár lehet egy bárpult jellege is, ha a túloldalról hozzá lehet ülni.
[ Szerkesztve ]
-
unreg1
tag
válasz runner 125 #21296 üzenetére
Az a sarok elég érdekesen van megoldva.
Miért nem tetetsz be egy háromszög munkalapdarabot? Minden mögé fog hullani.Igen, 67,5-re kell vágatni, de megoldhatod a hozzávaló egységcsomaggal is, az összehozza a szögeket.
-
unreg1
tag
válasz runner 125 #21296 üzenetére
De akár így is megoldhatnád.
-
unreg1
tag
válasz runner 125 #21303 üzenetére
Jó, lett, de én a helyedben előbb raknám fel a kiegészítő 3szög magasítást és csak utána a vízzárót.
De hacsak úgy odatetted a kép kedvéért és még nem rögzítetted, akkor nem szóltam. -
unreg1
tag
Most nézem, például a dekopír kiegészítő 11 ezerbe kerül.
Ennyiért már kapsz új garanciális Bosch dekopírt, ami biztos, hogy jobban bírja a gyűrődést.
-
unreg1
tag
"Egy normális rezgőcsiszolót, mondjuk egy Fein-t (de állítólag a makita is jó) már sokkal megfelelőbbnek tartanék a feladatra"
Nem szeretek kötözködni, de a fenti mondat így helyes: egy normális rezgőcsiszolót, mondjuk egy Makitát...
A Makita nem állítólag jó, hanem az egyik legjobb.
-
unreg1
tag
válasz runner 125 #21335 üzenetére
Ha betennél fotókat, könnyebben segíthetnénk.
-
unreg1
tag
válasz Predator2 #21419 üzenetére
Úgy látom, mindannyian a AEG-et javasoljuk.
DE:
Nem érdemes ennyire bizonytalankodnod, mert MINDEGYIKKEL jól jár az ajándékozott, az összes kiváló és megbízható minőség a kategóriájában, befürödni egyikkel sem fogsz.
Megkockáztatom, hogy ha ajándék lesz és ráadásul barkács használatra, akkor válaszd azt, amelyik a legjobban néz ki, lehet, annak fognak a legjobban örülni. Nem néztem, hogy melyikhez adnak koffert, de egy ajándéknál az nagyot dobhat az összhatáson. -
unreg1
tag
válasz runner 125 #21429 üzenetére
Bőven elég a két pánt, azt a kis rácsot nem tudod úgy megpakolni, hogy probléma legyen.
-
unreg1
tag
Makita 4329. A többi felejtős.
Dewaltot nem kapsz 30 alatt, esetleg még a Stanley -
unreg1
tag
Egy 9046-ost elég sokat használtam, rendesen tette a dolgát. Mivel nem az enyém volt, a megbízhatóságáról nem nyilatkoznék, de mivel hosszú ideje használok Makitákat és egyikkel sem volt baj, szerintem ezzel sem lesz.
A Fein-nek úgy tudom nincs hagyományos értelemben vett rezgőcsiszolója, de ha van, akkor azzal nem tudsz befürödni, kérdés, megéri-e kétszer annyiért venni. -
unreg1
tag
válasz Winner_hun #21541 üzenetére
Ha a bal oldal közvetlenül a fal mellett van, akkor felesleges az a 7 mm-es rátakarás, szemből úgy sem látni az oldalának az élét és így szögbe vágni sem kell.
-
unreg1
tag
-
unreg1
tag
válasz scrtaft #21567 üzenetére
a csavarok a felső lapból fognak menni az oldalát képező bútorlapokba. Arra gondoltam, hogy így stabilabb lesz ha súlyt rakok rá.
Szerintem akkor már inkább így csináld:
A felső lapot alulról csavarozva nem látszanak a csavarok, nem úgy, mint a te variációdnál.
[ Szerkesztve ]
-
unreg1
tag
Ez azért vicces: "a helyzet gyorsan megoldódott, miután a rendőrök nekiálltak és villámgyorsan összeszerelték a bútort, és végre mindenki nyugodtan aludni térhetett."
-
unreg1
tag
Én is a szegelés mellet vagyok, van olyan gardróbszekrény, amit 15 éve csináltam, a gyerekek sokszor bújócskáznak benne nem kímélve a hátfalat, mégsem jött szét, pedig szegelve van.
A pályafutásom alatt még egyszer sem volt baj a hátfallal.
Ehhez hozzátartozik, hogy nem függőlegesen szoktam beütni a szeget, hanem egy kicsit ferdén, váltakozva egy jobbra dől, egy balra dől, végig sorban, így belülről kinyomni sem lehet, előbb fog szakadni.Csavarozásban a kisebb furattal előfúrók táborát gyarapítom, én is szeretem, ha a menet mindkét anyagban benne van, de ez már egyéni preferencia kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
unreg1
tag
... és ha már szegelés...ezt is lehet hova fejleszteni.
-
unreg1
tag
válasz szuszinho #21619 üzenetére
Igen, élenként 2mm-t kell levonni a méretből 2-es ABS esetén.
Ajtók között hagyj kb 3 mm-t, hogy lehessen játszani a kivetőpánttal.
A beépíthető főzőlap aljából mennek a vezetékek, így közvetlenül nem tudsz alátenni fiókot, nézd meg, mennyi hely kell neki. Nem a hozzávaló sütő megy alá?
Igen, a beépíthető mosogatógép helyét simán üresen kell hagyni.
De a legjobb, ha beütöd a keresőbe a típusát és hogy "beépítési rajz", a legtöbb fent van a neten.
Valami ilyesmit kell, hogy találj. -
-
unreg1
tag
válasz Winner_hun #21652 üzenetére
Egyszerű.
Meg kell mérni a két végén és a közepén is a szélességet.
Ha egyforma, akkor tényleg elhúzta, ha nem egyforma, akkor vágáshiba.[ Szerkesztve ]
-
unreg1
tag
Kicsit utánakerestem ennek az Orgalift-nek, nem Blum, hanem Elco
A honlapjuk alapján németek, egész jó dolgaik vannak, de ennek ellenére érdekes, hogy az Orgalift-ről nem találtam Euros árat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- QMK/VIA-as, vezeték nélküli Epomaker klaviatúra jött fémházzal
- trek81 károsultjai
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest