- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
Sima, de nem tapadós felületet (mint a lakkozás) kellene elérnem
Ezt és/vagy a karácsonyi befejezést szerintem felejtsd el lenolajjal. Meg ha a lenolajat is elfelejted, akkor sem lesz nagy baj.
Bármi mással inkább, az az ikeás is sokkal jobb. Auro, Biopin olajakat azért lehet venni boltokban is, talán van esély megvenni addig. Ha még egy kicsit viaszolod is a végén, még jobb lesz.
-
kavalkád
senior tag
az olajnak a fa pórusaiba kellene beszívódni, nem tudom mennyire lesz hatékony ha előtte feltöltöd a pórusokat. ezt így írták valahol, hogy ez a helyes eljárás? kiváncsi vagyok rá.
utánaolvastam, ezt írják:
NitorLack vízbázisú fa pórus kitöltő fekete 250ml
"A fa pórusainak kitöltésére és a felület előkészítésére alkalmas a későbbi befejező lakkozásokhoz, mint poliuretán, nitro, víz, vagy schell lakk."
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged