Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
lac14548 #38352 üzenetére
Pedig hidd el, hogy keményfa létére, ha nem is nyaklana, de könnyen hasadna, törne.
8mm-es anyagról én nem tudok (szerintem azért mert nehéz jól táblásítani) de kereshetsz svartnit, ami 4mm ha jól emlékszem. Éppen csak olyan drága, hogy azzal az erővel legyalulhatod a 18-as anyag felét is...
Én egyszer babaházat építettem tölgy svartniból és bizony törtek a lapokHa nem szól valami nagyon a rétegelt lemez ellen, akkor érdemesebb abból dolgoznod!
Esetleg még parkettakészítő cégeket lehet megkérdezni arról, hogy hajlandóak-e neked táblásítani 8mm-es anyagot. De én úgy tippelem, hogy lebeszélnének erről az ötletről. Én most éppen egzóta svédpadlót tömbösítettem másfél méter képkeretléc előállítása érdekében. Az 15mm vastag volt, de szerintem létezik vékonyabb anyag is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Welock Touch 51
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged