Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
L.Szilárd #1339 üzenetére
"...Ha lenne elég pénzük az embereknek, akkor sokan a tömörfát választanák nútor alapanyagul..."
Ezen a fórumon már vitatkoztam (eredménytelenül
) azon, hogy a tömörfa nem drágább a bútorlapnál (a fenyő). Utánaszámoltam többször, hogy nem írtam-e butaságot.
Igaz, hogy a munkadíja drágább egy tömörfa bútornak, de mennyivel? A táblásítással. Négyzetméterenként háromezer forinttal. Amikor valaki kifizet egy pozdorja konyhabútorért 250 ezer forintot, ott már jelentéktelen lenne a táblásítás költsége. ...és mégis a pozdorja a kelendő még 250 rugóért is.
Igazad van egyébként ebben a dologban, igény lenne ha pénz lenne. Ám pénz nincs, és nem is remélem, hogy lesz. Ha lenne időm tömörfa bútort gyártani, verni tudnám a bútorlapüzemeket simán. Van aki meg is teszi. Láttam én már 16 ezerért pozdorja íróasztalt, és vettem 18-ért tömör fenyőből legalább akkora íróasztalt.
Szóval nem csak arról van itt szó, hogy nincs pénz. Sok esetben igény sincs. Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Microsoft Outlook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Last Epoch
- További aktív témák...
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest