-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcellp
csendes tag
Na, most leadtam a rendelésemet: Zidoo X8, így döntöttem.
-
marcellp
csendes tag
Sokat néztem a Zidoo X8/X9S videótesztet Youtube-on. Mindegyik 720p, 1080p illetve 1080p 3D lejátszásban is vannak apró szaggatás, nem így van? Szóval Youtube videótesztek alapján nem olyan világosan mutatták (össze-vissza nyomogattak). Nekem 4K nem kell.
-
marcellp
csendes tag
Köszönöm az ajánlást! Van befolyásolja a film lejátszásban a USB3.0 külső merevlemezzel? Ha pl. olyan médialejátszó és külső merevlemez között, mely mindkettő támogatja az USB3.0 csatlakozást az sokkal jobb mint USB2.0-nél (nagyobb adatátviteli sebesség).
-
marcellp
csendes tag
Sokáig gondoltam, most na megvan. Még döntés alatt: ZIDOO X8 és RPI3 között. Tényleg jó árfekvései. Viszont RPI3-nál külön is kellene venni és megcsináltatni pl. távírányító, bekapcsológomb stb.
[ Szerkesztve ]
-
marcellp
csendes tag
Jó lenne válaszolni nekem, hogy melyiket vegyek?
Himedia sztem drága, de a maga minőség, viszont Beelink GT1 se rossz választás, ugye? Más valaki? -
marcellp
csendes tag
Szeretnék kérni segítséget, hogy ti tapasztalatok szerint milyen médialejátszót vegyek? Van olyan ami megéri az árát vagy pénzkidobás is.
- Amazon Fire TV
- Aliexpress áruházból: X96, A95X, Beelink, Docooler stb.
- Xiaomi Mi Box
- HiMedia, Mede8er, Popcorn Hour
- Apple TV 4th gen (ez biztos nem támogatja a külső HDD csatlakozás, viszont AirPort Time Capsule 2TB lehet, az méregdrága)Feltételek, ami kellene: Kodi, 3D, HDMI, 720p v. 1080p lejátszás MKV fáljból, külső HDD csatlakozás
A hasznos válaszokat nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest