Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Asztali médialejátszót szeretnék venni 10e Ft környékén. Ahogy itt olvasgattam mostanában kodi meg hasonlo programokkal futó kütyük mennek. Nekem sima dedikált médialejátszó kellene. Amit csak összerakok nem kell állitani semmit és kadenciahelyesen lejátssza a filmeket.
Létezik még ilyen?
Segitséget elöre is köszönöm! -
szonti
aktív tag
válasz Champipi #2073 üzenetére
Nekem is LG plazma tvm van én is vettem külön média lejátszót hozzá, mert volt pár film amit nem játszott le és elég idegesítő volt amikor rákészültem h majd nézem és akkor nem játssza le. Tovább, felirat időzítés tvn nincs ez nekem sorozatok miatt fontos volt, a legfontosabb pedig, h a 24p filmeket nem tudja rendesen kezelni oldalirányú mozgásnál szaggattak a filmek. Egy médialejátszó ezt mind megoldja 10 e ft volt himedia 200b.
-
szonti
aktív tag
válasz s7evcsenko #1843 üzenetére
Dune-t mindenki dicséri, h jobb a képe. 50" felett már egy komolyabb hdmi kábel is szükséges szerintem.
-
szonti
aktív tag
válasz Gasparius #1821 üzenetére
Az, h hálózati kapcsolattal is bír, az azt jelenti tömören, h az otthon kiépített hálózathoz hozzá lehet kötni és így pl a számítógépen tárolt filmeket (a divx-et inkább) le tudja játszani a lejátszó. Illetve néhány modellen lehet internetezni youtube-ot nézegetni stb.
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Azoktól kérdeznék, h aki 3,5-es külön tápos rackel használja a médialejátszóját, az milyen sorrendben köti rá a lejátszóra? Először bekapcsolja a külső racket, utána dugja be az usb dugót, v előbb bedugja az usb dugót és aztán kapcsolja be a racket. Azért érdekel a dolog, mert attól félek, emiatt sült meg az egyik usb port a medialejátszómon.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
szonti
aktív tag
válasz Neil Watts #1365 üzenetére
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Nézegetem egy ideje a médialejátszókat, egy ideje úgy gondoltam, h csak vmi minimálisra ruházok be, de ahogy olvasgattam, némely eszköz alkalmas torrentezésre is. Ez így olvasva nem lenne rossz dolog, nem az asztali gép menne egész nap. Amit nem tudok, h ez a torrent funkció mennyire használható? 2 gépet néztem ki asus oplay hdp-r3 és wdtv live. Ha jól tudom ez a kettő hálózatra köthető és torrent funkciójuk is van. Javítsatok ki ha rosszul tudom. A másik kérdés, h sigma desings chip, v realtek megoldása a jobb? képminőség és használhatóság szempontjából.
Segítséget előre is köszönöm!
-
szonti
aktív tag
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Nézegetem a topikot egy ideje, mert médialejátszót szeretnék majd venni, a keresgélés közben találtam ezt a gyöngyszemet: Lg BD550. Ez egy Blueray olvasós lejátszó kezeli az mkv-kat is, van rajta youtube és 1 usb portja. Ami sajnos hiányossága, h nem sok formátumot ismer wmv, mov pl nem sajnos. Továbbá nem találtam róla írásokat, h milyen a feliratkezelése és mkv-kat h játszik le. webshopokba 20 ezerért láttam, uh az ára igazán baráti akinek erre van szüksége, ha több formátumot ismerne és ezt venném simán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest