Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz Aninini #70077 üzenetére
Linkeltem, hogy honnan töltőd le az apk-t, azt fájlkezelőből telepíted, pl. Xplore. Leanback meg a gyári launcher neve, nem kell telepíteni, nem véletlenül nem neveztem el. Sideload-ot is telepíted. Egyszerű. De írták, hogy a Digi app működik, nekem nincs Digim.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Aninini #70072 üzenetére
Ezt telepíted a Shield-re, majd onnan a Digi app-ot, illetve a Sideload launchert.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Aninini #70070 üzenetére
Telepíted Aptoide-ból és ahhoz, hogy lásd még telepíteni kell a Sideload launchert, így látni fogod.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
LógaGéza
veterán
válasz Aninini #70062 üzenetére
Digi app elég jól használható, a Kodi kiegészítő sajnos elég akadós... Sokszor eldobja a jelet, bufferel, stb.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
blakey
titán
válasz Aninini #70062 üzenetére
Kodi alé van kiegészítő, nem vagyok Digis, nem tudom mennyire jó. Ha van Digis app androidra akkor lehet, hogy Aptoide-ról telepítve is működik csak kell hozzá légegér. Pl. a Horizon GO így működik és teljesen használható.
-
Csabroncka
addikt
válasz Aninini #70020 üzenetére
Szerintem app függő lesz, pl a HBO GO is most lett TVOS-en multichannel, androidon még semmi. Ezt csak azért írom, hogy egyáltalán azt derítsd ki, hogy androidon van-e átmos Netflixre.... ez nem a lejátszó hibája!
A következő Nvidia Shield TV Android streaming médialejátszók támogatják a Dolby Atmos funkciót:
Shield TV (2019)
Shield TV Pro (2019)
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
devil-k
nagyúr
válasz Aninini #69939 üzenetére
A médialejátszó plug and play, amíg a HTPC nem, ott mindig lehet valami zavaró tényező (frissítés, összeakadó vagy nem
megfelelő driverek stb). A BD korában szerintem sokkal jobb volt HTPC-zni, mint most. Én próbáltam mind a kettőt, de jelenleg nem mennék vissza HTPC-re.- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest