- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- SONY LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz ezredes #44520 üzenetére
Mivel analóg adásról van szó, a mai DVB-C(/T/S) eszközök (set top boxok, kártyák, egyéb digitális kütyük) szóba sem jöhetnek. Vegyél egy HDD-s DVD-recordert - akár használtan. Nem lesz olcsó!
Másik (felettébb kényelmetlen) megoldás, egy analóg TV-tuner kártya használata számítógépben. Ezt is leginkább a használtcikk piacon tudod beszerezni.[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz ezredes #13224 üzenetére
Ha drága lejátszót szeretnél venni, akkor mindenképp EU-n belülről vedd, mert egy ilyen kategóriájú lejátszó biztosan megakad a vámon.
Himedia 900B Futeko-tól, Egreat R300 innen. Olcsóbb lejátszót érdemesebb Kínából, mert nagy esély van rá, hogy nem fogják meg a vámosok.
Én mindkét belinkelt céggel sokat leveleztem, mielőtt végül az Egreat lett a nyerő. Mindkettő megbízható cég.
Én a belső HDD-s példányokra koncentráltam, ezért linkeltem ilyeneket. Ha neked nem fontos a belső HDD, akkor az olcsóbb (pl Himedia 900A).
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kisgyerek85
senior tag
válasz ezredes #13224 üzenetére
Én épp ezért rendeltem anno onnan, mert angliai cég. Így nincs vám se áfa.
Ekkor még itthon csak az Xtreamer Prodigy volt kapható amiről nagyon sok negatív vélemény volt.
Most már van több lejátszó amit itthon is meg lehet vásárolni
Fent említett Prodigy
Az említett egreat
Asus O play Pro
Evolve Infinity 3Dén ezekről tudok.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz ezredes #13215 üzenetére
Ott van a speedshop leírásában
2D to 3D konverter, Egreat EG-3D100
Az Egreat EG-3D100 segítségével hagyományos 2D média lejátszó vagy házimoziból kimenő képet alakítja át 3D képre. Az eszközt a médialejátszó és a TV közé kell csatlakoztatni, így tudja átkonvertálni a megjelenített 2D adást 3D-re. Az értékesítési csomagban kettő darab kék-piros szemüveg található.Bizonyos 3D funkciók (P3D, SBS-H, L/R 3D) csak a 3D televíziókon használhatóak ki, a hagyományos 2D TV-ken nem. Részletes ismertető a készülékhez mellékelt magyar nyelvű útmutatóban olvasható!
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest