- OLED TV topic
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcus77
csendes tag
válasz Ed Parker #6343 üzenetére
PS3 megvan már lassan 6 éve, mert szeretek játszani, sőt azóta lett egy második is, hogy gyermekemmel ne kelljen állandóan küzdeni
Lemezt nem írok, mert minek, -optikai meghajtóm nincs is itthon, csak a PS3- blu-ray filmeket meg akcióba szoktam venni.
3D engem majd akkor fog érdekelni, ha szemüveg nélkül lehet nézni és szerintem az pár évig még felejtős. Addig meg azt az évi 1-2 említésre méltó címet megnézem moziban.
A jelenlegi 3D-s megjelenítőket én személy szerint csak parasztvakításnak tartom, de végül is jó a promo, mert viszik az emberek, mint a cukrot. Kereskedő is boldog, vevő is "boldog". Kell ennél több?"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának."
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Nintendo Switch
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest