Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ismerem a véleményedet ezzel kapcsolatban, ennek ellenére a két lejátszó együtt tesztelése egyelőre nem ezt az eredményt hozta. De nem fejeztem még be.
"Állóképekkel vizsgálni becsapós"
Mint írtam is, az még csak most jön, eddig nem azzal teszteltem. Kontraszt, élesség, különböző artifaktok, apró különbségek viszont jobban analizálhatóak pillanatképekkel. De CSAK állóképekkel nyilván nem lehet teljes körű tesztet csinálni.
"a VXP kifejezetten mozgóképekre kifejlesztett "okosság""
Írtam, hogy egyelőre kikapcsolt VXP mellett teszteltem, tudatosan. A VXP-vel elvi problémáim vannak. (De rugalmas és önkritikus ember vagyok, lehet, hogy revideálom majd az eddigi VXP-hozzáállásomat, ha az elveimtől erősebb lesz a felhasználóbarátabb, szebb látvány. )
"Mindig teljes kikapcsolásra van állítva, ezért stimmel az egy perc."
Persze, stimmelt, tudtam, hogy teljes kikapcsolásról írtál.
(#49058) djnice "Épp tesztelem ezt a VXP-t...... Se élesítés, se zajszűrés."
Hoppá. Ez meglepő, például ennek fényében. De ha tényleg így van, akkor máris szimpatikusabb lett számomra a VXP, mert pont a zajszűrés, élesítés, kontrasztjavítás, amit elviekben nem komálok Full HD esetén.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest