-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz PpenoO #42652 üzenetére
A V1 Wikipedia szerint Marvell procis 1,0 Ghz-en ketyeg + Vivante GC600-as GPU, de ebben nem vagyok biztos.
A mostani V2: Ez is 4 magos, de már i.MX6 Freescale gyártmányú procival, 1,2 GHz-en + Vivante GC2000-es GPU-val.
A prociban az a 0,2 Ghz szerintem nem lényeg, inkább a GPU fejlődött jobban. Ennek nem néztem utána, Google a barátod.
Mivel filmnézésre használnád, ezért fontos lehet. (Én jelenleg csak zenélésre használom.)
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Alig két hét múlva indul a Gravelord korai hozzáférése
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- LG OLED55B2 Smart Tv! 55"/ 4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Magic Remote
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Új, bontatlan AIRPODS PRO 2
- Skullcandy Crusher ANC 2 // ÚJ // Számla + Garancia
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest