Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nikon DSLR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Figyelmeztethet a GeForce-ok esetleges leégésére az ASUS GPU Tweak
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhoebeCat
csendes tag
válasz
gulyasa #24585 üzenetére
Körben fekete keret alul felül 2.5cm mindkét oldalt 4cm.
Minden filmnél ilyen, kb 1Tb-nyi videót próbáltam nagyon vegyes formátum és képarány, ez a keret a szokásos alsó-felső csíkon kívül van !!!
Minden 16:9 re van állítva 1080p 50hz, ennyinek látja tv is a bejövő jelet.
A menü teljes képpel megy, csak a videók nem.
A beállításokban a választható képarányok 4:3, 16:10, 16:09 ezt nem értem ilyet még nem láttam gondolom csak elírás, illetve remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest