Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
nekem sajnos nem. win7 64 bites gépem van, és teljesen standard elnevezésű virágboltos cuccok, úgy ahogy lejött. a yadis-nél az elnevezés után jók a dolgok, de sajnos sok értelmét nem látom átnevezgetni a könyvtáraknak, vagy egyesével beírogatni a filmek neveit.
a yamj-ból átolvastam már 2 különböző leírást, letöltöttem több verziót, ide-oda pakolgattam a mede8er és a skin könyvtárak tartalmát, de nem az igazi. volt már, hogy működött valamilyen konstellációban, de számomra ez nagyon nehézkes, és főleg baromi lassú (10 perc egy 40 filmes könyvtár).
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest