- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- ASUS notebook topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Apple notebookok
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
-
robi-k
őstag
válasz anonym1s #31056 üzenetére
Már eladtam a Dune-met, most más eszközt használok. De amikor megvettem a 3TB lemezemet, akkor az volt az első, hogy PC-n a Paragon Hard Disk Manager 12 Professional 10.1.19.16240 programmal GPT partícióként újraformáztam NTFS-ra. És nem volt semmilyen gond.
Próbáld meg (ha megteheted) újraformázni a lemezt. -
robi-k
őstag
válasz anonym1s #31053 üzenetére
A Dune is jól kezeli a 4TB lemezt, nálad valami egyéni probléma lesz (pl. előfordulhat, hogy az USB 3.0-s HDD rack-et nem szereti a Dune).
Egyenlőre várnék az A400 vásárlásával, az A410 sokkal érdekesebb lesz (az A400 és az A410 FW-je nem lesz egyforma), és várhatóan az A410 piacra dobásával csökkenni fog az A400 ára is. És ha valóban 500€ lesz az A40 ára, akkor ez best buy kategória lesz
Bár 100 eFt körül már egy jó HTPC-t is össze lehet rakni, vagy ennél olcsóbban lehet venni egy okosítható BD lejátszót Marvell QDEO processzorral.
[ Szerkesztve ]
-
vilga
tag
válasz anonym1s #31047 üzenetére
Nos tökéletesen látja a windows az ext-3-as külső vinyót: mivel a fájlrendszert a dune kezeli, a totalcommander pedig hálózati eszközként ismeri fel, ha visszatennéd a pc-be akkor viszont nem.
Partícionálás biztonsági másolat nélkül kockázatos, de ezt nem vágom. Valószínűsíthető hogy sok neki 4Tb[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz anonym1s #29068 üzenetére
"Ha kikapcsolod a mediakonyvtarat, gyorsabb, de akkor elveszted ezt a nagyszeru extra funkciot."
Leírod nekem egy mondatban, hogy mi értelme, haszna van számodra ennek a funkciónak, ami felülírja a beolvasási, bekapcsolási, fájlkezelési gyorsaság előnyét? (Komolyan kérdezem, mert nem értem. Én idegbajt kaptam tőle.)
[ Szerkesztve ]
-
HarryDEC
tag
válasz anonym1s #28936 üzenetére
Szia!
Van 3 db 1 méteres kábelem. 2db a tv mellé érkezett (rendelésnél írtam az Dream -nek, hogy az "ajándék "1 hdmi és az 1 scart helyett, lehetne -e esetleg a csomagban 2 hdmi. Amikor kiszállították, odaadták mindhárom kábelt) 1 meg azt hiszem a Med600 -hoz volt csomagolva. Ránézésre tök egyforma mindhárom. Másik kábelen azért gondolkodom, mert egy anomáliát szeretnék kitesztelni.
Azt hiszem mielőtt rendelek kábelt, becsomagolom a kis lejátszót és megnézem máshol mit művel. Következő lépésként (az eredménytől függően), kérek kölcsön valakitől itt a környéken (Fehérvár) egy hdmi kábelt, próbára.Heti két firmware a med lejátszókhoz. Hát úgy látom nem unatkoznak a fejlesztők.
[ Szerkesztve ]
Korán keltem, hol az arany?
-
wolfman
veterán
válasz anonym1s #28950 üzenetére
A masik, hogy megnyomod a kereso gombot, feljon egy uj ablak, ide beirod az idot ahova ugrani akarsz (ora/perc/masodperc) es OK.
Ez nem problém nálam, mert a HiMedia HD200B-ben és az Egreat R6C-ben is így van, szóval nekem ez nem probléma.
A blu-ray filmeket ISO-ban és sima könyvtárban is kezel? Valamint csak a sima filmet vagy menüstöl is kezeli a Blu-Ray filmeket, formátumot???„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
válasz anonym1s #28945 üzenetére
Tényleg nem lehet ugrani időben lejátszás közben? Ha mondjuk egy MKV-nak vagy AVInak az 56.precére szeretnék ugrani, akkor nem lehet? Film elindításánál lehet választani hogy az utolsó félbehagyott jelenetnél kezdje vagy az elejéről?
Háttérképet lehet-e cserélni benne?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
nagyúr
válasz anonym1s #28420 üzenetére
Nem erőltetem, nem is én fogom használni, csak "tesztelem" a gépet. És áramszünet esetén is ez a helyzet, nyilván. Ráadásul eléggé melegszik készenlétiben, és a vinyót is sokára kapcsolja le (pontosan nem mértem, de több mint fél óra volt). Szóval megvan az előnye a teljes kikapcsolásnak, de nem létszükséglet valóban.
-
nagyúr
válasz anonym1s #28384 üzenetére
"A nyil billentyukkel nem lehet ugralni a filmben, csak gyors tekeres van, kis trukkozeessel 10 perces ugrasok,"
A 10 perces ugrást hogy kell csinálni a WD-n? És nagyon hiányzik a %-os ugrás, az nagyon ki van találva a Dune-ön!
"Ja, az sem tetszik, hogy kepernyokimelo 5 perc utan indul, ez nem olyan jo a plazmanak."
Így van, ez nekem se tetszik. A Dune-n van 1 perc, sőt 10 sec. is. Mondjuk nekem az 1 perc sok, a 10 mp. kevés, kéne egy 20-30mp. is! (Ez már csak kekeckedés természetesen! Persze a HTPC-n ez sem gond, ott beállíthatok 1 mp.-től, bármeddig! Na jó, ez most nem ide tartozik!)
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
.....de itt most nem is rólad van szó hanem azokról akik kérdeznek efelől a lejátszó felől vagy beütik majd a keresőbe és megtalálják majd Liszi70 és a te hozzászólásaidat többek között azért már elég kis korrekt képet kap erről a lejátszóról.
Elég sok frissítést adtak ki a régi live-hoz talán a te hibalistád egyes elemeire is születik jó megoldás ha annyira fognak vele foglalkozni mint az elődjével.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
"...ezek az emlitett hianyossagok annyira jelentektelen hulyesegek,"
Azért ez nem volt szép, pont te írtad, (nem ezekkel a szavakkal) hogy mindenkinek mások a preferenciái. Nem illik le "jelentéktelen hülyeség"-ezni. Például az alapértelmezett nyelvválasztás rohadt fontos annak, aki csak és kizárólag magyarul akarja nézni a filmeket és ha nem muszáj, nem szívesen nyomkod gombokat és keresgeti a neki megfelelő hangsávot. Akinek adom a készüléket, ő pont ilyen.
-
nagyúr
válasz anonym1s #28381 üzenetére
Dehogy küldöm vissza, akinek rendeltem, ez is nagy szám lesz, soha nem volt lejátszója. Tény, hogy én jobbhoz vagyok szokva, és engem ezek kicsit zavarnak, őt szerintem (az automatikus nyelv-kiválasztás hiányát leszámítva) nem fogják.
"En mar tobbszor is kihuztam a konektorbol, de meg soha nem felejtette el a wifi beallitasokat."
Nem kell újra begépelni a felhasználónevet-jelszót, csak újra meg kell kerestetni vele a hálózatot, és ez jó pár (10-12, de majd megszámolom) gombnyomás a távon. (Akinek rendeltem, annak nincs hálózata, USB-ről fogja etetni, tehát ez is mindegy.)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz anonym1s #28362 üzenetére
"Szerintem egyeni igenyektol fugg hogy kinek-mi a gaz....Viszont a wd-ben levo media konyvtar, hdmi vezerles meg beepitett wifi prima dolog,"
Persze, ez nyilván így van, engem például teljesen hidegen hagy a médiakönyvtár, de még a wifi is, én kábel-párti vagyok.
Sajnos aki használni fogja az ajánlásomra rendelt WD-t, annak nagyon kellene ez az alapfunkció, az alapértelmezett nyelv és felirat-kiválasztás, hogy ne kelljen filmenként nyomogatnia. Ráadásul úgy, hogy sokszor ki sem írja a dedikált gomb nyomására hogy milyen nyelvről van szó, tehát lehet próbálkozni, ha több is van. Az mondjuk javít a helyzeten, hogy az első beállítás után filmenként megjegyzi az utolsó állapotot, tehát hogy melyik nyelvre volt állítva utoljára. Azt nem tudom, hogy hány filmnek a leállítási pontját és beállított nyelvét jegyzi meg.
A teljes kikapcsolást viszont el kell felejteni a WD TV Live Streaming-nél, csak a készenlétit szabad használni. Teljes kikapcsolás esetén mindent elfelejt, a film leállítási helyét és a nyelvet is, sőt, a hálózatot is újra kell kerestetni vele. Nyilván áramszünet esetén is ez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz anonym1s #28188 üzenetére
"Ha jol sejtem arra celzol, hogy akar meg is tanulhatnam a magyar kiosztast.
Igazad van."Tényleg megnehezíti az olvasást az ékezetek hiánya. Hónapokon keresztül pláne kellemetlen. Persze eszembe se jutott volna ezt felhánytorgatni neked, mert elhiszem, hogy mekkora hatalmas trauma lehetett a magyar kiosztás matricáit elviselni a billentyűzeteden. Nem is sikerült. Együtt éreztem veled, egész addig a pillanatig, amíg nem szembesítettél kapitális nyelvtani tévedésem, az "offolja" szó felháborító, nyelvromboló, identitáspusztító hatásával. Egyébként igazad van, tényleg csúnya, tőlünk idegen szó, bocsánatot kérek érte.
[ Szerkesztve ]
-
ultio
aktív tag
-
-
Ejelhar
senior tag
válasz anonym1s #27812 üzenetére
Én pont ugyanígy vagyok a Dune-vel, nagyon bejött. Drágább mint a többi, de nagyon jó vétel volt.
Egyszerűen minden ott van a helyén, tudja amit kell.Bár ez egy Smart H1-es, és ha most vennék (3D nem pálya nálam), akkor szintén a régebbi modellek közül választanék (aszem a Prohardver TV tesztjén megbukott a mov file-okkal a 301, a H1 simán viszi mind a kettőt, minden cafrang nélkül).
-
karesz501
senior tag
válasz anonym1s #26907 üzenetére
Köszönöm válaszod, én konkrétan ezt a Dune 301 -et nézegettem. Ami nem tetszik, hogy nincs BR támogatás csak a +10k -s 303D-ben.
Kezdek elveszni......
H1: BR teljes támogatás, 3,5" HDD fogadás, nincs wifi - 55k (plussz wifi 5k)
303D: BR részleges támogatás (csak ISO), 2,5" HDD, van wifi - 60k
WD: olcsó, nincs BR támogatás, csak USB van, wifi van - 27kHajlok a H1 felé, ha kell az internet a TV-re akkor egy USB-s eszközzel meg tudom oldani, a 3,5" HDD nagyon szimpatikus és lehet, hogy tudok esztétikusan (feleség nem bassza ki 1 perc alatt) ethernet kábelt adni neki.
@patience: köszönöm a 301-es tapasztalatokat, nagyon hasznosak ezek is. Ezek szerint ez egy bevált modell
[ Szerkesztve ]
Life is no picnic!
-
Mezga Aladár
veterán
válasz anonym1s #26329 üzenetére
Akkor leírom nálam hogy müxik.
Ha be van kapcsolva a médialejátszó, akkor, a hdd belső progija alapján, 5 perc után, leparkolja a fejet. 10 perc után az elektronika leállítja a hdd-t de ha onnan próbálok lejátszani akkor újra indítja a hdd-t. Amikor kikapcsolom a popit, akkor az elektronika is készenléti állapotba helyezi magát.
Nagyon sok gagyi hdd ház van, én elég sokat selejteztem ki hasonló hibák miatt.[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz anonym1s #25682 üzenetére
Elhiszem neked. De szerintem csak elkapkodtad az egészet. A frissítés volt a lényege ennek a lejátszónak!
Nem tudom milyen formátumokat nem vitt nálad. Erre kíváncsi lennék.
Eddig nálam az összes Mkv,BD25-50,iso fájlt vitte gond nélkül. Más egyéb formátumot nem is nézek rajta.
Szóval picit sajnálhatod ezt a lejátszót.[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
válasz anonym1s #25647 üzenetére
Ha az 5 GHz-es sáv használata is széles körben elterjed, akkor nyilván az is telítve lesz, és ugyanúgy jelentkeznek majd hasonló gondok, mint most a 2.4 GHz-en. Elvileg a 5 gigán több csatorna van, de nem használható az összes mindenütt, ráadásul készüléktípusonként is lehetnek korlátozások (pl. az okostelefonok egy része csak a 36-48 csatornaintervallumot tudja használni).
-
Multibit
nagyúr
válasz anonym1s #25640 üzenetére
Éppen abban jobb, amit Te is leírtál. Kevésbé elterjedt, ezért kevéssé van zavarva mások által. Nem zavarják más készülékek (pl. 2.4 GHz-en egy mikrosütő is lehet zavarforrás). Ugyanakkor a wifi sem zavar más készülékeket (nálam előfordult régebben, hogy a vércukormérőt zavarta).
(#25643) hackeeeee
Ezt a "melyik a jobb chip" dolgot már el kéne felejteni! Többször kiderült, hogy ugyanabból a chip-re lehet rosszabb és jobb készüléket is építeni. Arról nem is beszélve, hogy igénytől is függ, hogy kinek, milyen készülékre van szüksége: pl. BD3D támogatás, HD hangok problémamentes kezelése.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz anonym1s #25604 üzenetére
Megis van, köszi
Egyébként a másik szobából már egyáltalán nem akadásmentes, nem hogy az 1080p, de a 720p sem
Külső vinyó lesz ebből, persze nem is számítottam másra, az meg kizárt lett volna, hogy az általam preferált BD25/50 menni tudjon wifin keresztül, csak ugyan megpróbáltam, hogy mi is a helyzet
S hamár wifi nem lehet erős adapter benne, mert közvetlen mellette van egy PC, ami egy fél pendrive méretű adapterrel veszi a netet (még antennája sem) és nála maximumon van a hálózat, WD TV-nél meg 1-esen.De ez teljesen hidegen hagy, de azért jó ha van szokták volt mondani és ettől függetlenül nagyon megvagyok elégedve a lejátszóval
-
kovadika
őstag
válasz anonym1s #25619 üzenetére
Te magad írtad, hogy olyankor gyűjtöd össze ezeket, amikor nem akarsz sokat várni egy letöltésre és emiatt kisebb méretű, rosszabb minőségű fájlokat szedsz le. Ettől függetlenül nem kéne hangoztatnod minden 2. hozzászólásodban, hogy ezek milyen szar lejátszók, mikor egy átlag felhasználó, 99%, hogy nem fog belefutni ilyen anyagokba, mert nem azért vett Full HD médialejátszót, hogy avikat és divx-eket nézzen rajta.
Nekem is Dune lejátszóm van, -igaz nem ez a típus- de még nem találkoztam nem támogatott formátummal. Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy csak BD25-50, esetleg 20 giga körüli mkv-ket nézek rajta(amennyiben ezek elérhetők). Elvégre ezeket a lejátszókat erre találták ki. -
Toobee
veterán
válasz anonym1s #25617 üzenetére
Nyilván bosszant, mert írod itt a sok fikát, olyan lejátszókról, amit rajtad kívül, az emberek nagy többsége megelégedéssel használ. Mede8er-re se láttam még itt panaszt, ellenben te küldöd is vissza, mert még a 301-nél is szarabb, pedig én nem gondoltam volna, hogy annál is van lejjebb. Megint csak azt tudom mondani, hogy nem neked való ez a világ, mások az igényeid. Még pénzed is maradna, ha visszaváltanál crt-re, meg dvd lejátszóra.
-
Toobee
veterán
válasz anonym1s #25610 üzenetére
Én meg nem nézem meg rossz minőségben, hogy aztán majd leszedjem "10gb-os fájlban". Mostanság nem sok olyan film van, amit egynél többször meg lehet nézni. Az a szép a mai világban, hogy egy 1 TB-os lemezt, már viszonylag korrekt áron be lehet szerezni és erre ~92 db, általad jó minőségűnek titulált 10GB-os film ráfér. Ezeket beszerzed előre és biztos, hogy lesz mit nézni. Avihoz felesleges volt Dune-t, meg plazmát venned. Nem egy kategória a kettő, nem csodálom, hogy bosszankodsz. Egy crt tv kellene neked, meg egy USB-s DVD lejátszó és boldogan élhetnél.
-
robi-k
őstag
válasz anonym1s #25606 üzenetére
"A jó lejátszó az, ami a szarokat is lejátssza, nem csak a jókat." A
szarokranem helyes kódolású DivX/XVid filmekre nekem ott van a módosított ezer éves Technosonic MP101 DVD-DivX lejátszó, amin bár nincs USB csatlakozó, DE! rádugható a 3,5"" PATA merevlemez...
Bár tény, hogy már több mint 1 éve nem volt rá szükségem -
DeathAdder
veterán
válasz anonym1s #25601 üzenetére
nekem eddig még nem volt nagy gondom a tekeréssel, de a megadott időpontra való ugrásra még nem jöttem rá hogyan kell (ha lehet olyat egyáltalán).
Meglepődtem, hogy wifin keresztül letudja játszani az 1080p .mkv -t, pedig csak egy 5000 ft-os tp link routerem van.
Bár a BD25-be már rendesen beletört a bicska -
törölt tag
válasz anonym1s #25495 üzenetére
Attól függ mennyire lesz rossz a lejátszó, ráküldöd a 3 csodadivxet és vasárnapra elválik. Egyébként be kéne tenni ezeket a fájlokat a PH tesztcsomagba killa sample és tsi mellé. Amelyik lejátszó viszi, további vizsgálat nélkül különösen ajánlott PH plecsnire jogosult.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz anonym1s #25464 üzenetére
Azért kiváncsi lennék, hogy milyen paraméterrel bíró cuccokat nem játszik le.
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dh66e
veterán
válasz anonym1s #25438 üzenetére
Kár volt neked ilyen drága lejátszóra költeni,simán vettél volna harmad árban használtan pl. egy wd gen2-t az a leghitványabb kódolású filmeket is megeszi és most elégedett lennél.
Vásárlás előtt jobban utána kéne járni hogy mire használnál egy playert mert a maiak hdtv mellé valók így akármilyen meglepő a HD felbontású filmeket preferálják hozzá és nem az általad sasoltakat.Szóval óvatosabban szerintem egy termék leszarozásával hetente. -
törölt tag
Pedig nem rossz masina. Van egy sejtésem, hogy kókány fájlokkal (is) eteted, ezért lehetnek problémáid. Nekem már az a tojásfej is gyanús volt, amit összenyomni meg nyújtani kell a helyes képarányhoz
Szerintem próbáld ki az összes médialejátszót, lesz egy szaki a topikban, aki majd mindegyiket ismeri.
-
BBéci
legenda
Rátetted a patch-et, amit a többiek javasoltak?
(#25441) liszi70
7 hónapig használtam TV-301-et és elégedett voltam vele.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nagyúr
Minden egyes médialejátszó esetén találsz olyan filmet, amit nem fog lejátszani, vagy ha igen akkor más bosszantó baja lesz. Fejezd be szerintem az állandó puffogást, építs HTPC-t, 5-6 lejátszó progival, azokkal mindent lejátszol (valamelyikkel) és úgy alakítod, ahogy akarod. Én is ezt tettem, a médialejátszó mellett az is van. Mondjuk érteni kell valamennyire a konfiguráláshoz.
Kiderült más esetben is, hogy a te beállításaid voltak rosszak, azért csínján bánnék a helyedben az ilyen sarkos fogalmazással. Még a Popcorn V8 esetében is visszafogottabb voltam, pedig ha valami szar, akkor az az volt. Szerintem korrekt lejátszód van, a lejátszók szintjén. Ha nem felel meg, lépj tovább, és alakíts magadnak lejátszót.
[ Szerkesztve ]
-
robi-k
őstag
válasz anonym1s #25366 üzenetére
Ha DivX/XVid filmeket akarsz nézni rajta, akkor feltétlenül tedd fel ezt a hibajavítást, enélkül sok probléma adódhat. Ezt a patchet kötelezően alkalmazni kell valamennyi TV-101/102/301/303D és Base 3D modelleknél.
-
blakey
titán
válasz anonym1s #25364 üzenetére
Akkor nem érted, állítsd a video mode-ot 1080p 60 Hz-re ill. kapcsold ki az animációt a megjelenés menüben, ezzel megoldódik a lassúság, az auto framerate-et meg állítsd 24/50/60-ra, mindent vinni fog, már a második dune-met nyúzom (volt base, most duo), minimális az az anyag amit nem játszana le, semmi bajom nincs vele.
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz anonym1s #25358 üzenetére
Olyan dolog miatt vagy felháboródva amit tényleg "user error", ugyanis nem olvasod el a tv-d kézikönyvét. 720p-ben a tv nem képes 24Hz-et fogadni ezért ne 720p-re állítsd a lejátszót hanem 1080p-re, de még csak auto-ra sem, mert a tv-n nem lesz kép a 24 Hz-es divx miatt, fix 1080p 50 v. 60 Hz legyen és az auto framerate meg 24/50/60 - de ezt már leírtam egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
-
BBéci
legenda
válasz anonym1s #25354 üzenetére
Ha azok a filmek avi-k (DivX-ek) akkor ott egye meg a rosseb, ha nem tudja lejátszani. Nem azt akarom mondani, hogy ez szabályszerű és elfogadható, de azokhoz a fájlokhoz bőven jó a tévék beépített vacka.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalitenisz topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SkyShowtime
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Skullcandy Crusher ANC 2 // ÚJ // Számla + Garancia
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods 2 Iphone 13 14 15 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- (Szellemképes) ASUS TUF Gaming H3 fejhallgató eladó /Garanciás/
- Sennheiser HD 660S2 Eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest