Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.lajos
tag
Én nemrég vettem egy 2021-es apple tv-ét, itteni ajánlásra. Nasról filmezés, plazma tv okosítása volt a cél egy med600 nyugdíjazása mellett. Teljes mértékben elégedett vagyok vele, infuse egyelőre havi előfizetés, de ezt váltani fogja az éves, a lifetime felejtős, tényleg nagyon drága. Ha 12 ezer volna nem is gondolkodnám, de jelenleg 40 ezret “ér”.
b.lajos
-
b.lajos
tag
Sziasztok,
Korábban kérdeztem az amazon fire tv cubról, de egyelőre parkoló pályára került. Jelenleg az Apple TV 4K - 2021, és az Nvidia SHIELD TV PRO között vacillálok, sajnos a zido elszállt árban. A cél még mindig egy pana plazma okosítása (netflix és társai) és nasról filmezés. Azt tudom, hogy az almára még fizetni kell a lejátszóért, de összességében melyik az ajánlottabb, felhasználóbarát?
köszönöm,b.lajos
-
b.lajos
tag
Sziasztok,
Amazon Fire TV Cub mennyire ajánlott ha a cél egy Panasonic GT60 okosítása (netflix/társai), és nasról filmek lejátszása?
Van valami nyűgje baja lejátszás terén, illetve van saját lejátszója vagy telepíteni kell rá?
Köszönöm!b.lajos
-
b.lajos
tag
Ahogy látom nincs új a nap alatt, ismét vitáztatok egyet, mindenki elmondta a véleményét, de például arra nem kaptam választ, hogy miért elavult a Dune tekintve, hogy a régebbi Med600 is majd teljes értékű lejátszó a mai napig. Mint mondtam a minimális és szükséges beállításokon kívül, nem nagyon akarok telepíteni semmit, de ezek szerint nincs ilyen lejátszó az ajánlottak közt??
Azért kösz fiúk, bár a zavar még nagyobb , na mindegy, olvasok tovább...
És ami még lemaradt: a megjelenítő panasonic 50GT60, kiszolgáló Gen8 szerver, hang (egyelőre) JBL 400 Tehát semmiféle ficsörre nincs szükség, csak jó minőségben megnézni egy filmet amire a Med600 alkalmas, de gondoltam hátha van kb hasonló árban jobb, újabb stb.[ Szerkesztve ]
b.lajos
-
b.lajos
tag
SZiasztok,
Gondolkodom a Med600 lecserélésében, bár egyelőre még tökéletesen működik, 4K-án kívül azt lehet mondani mindent visz. A lényeg, hogy egy hasonló, árban elfogadható (mint anno a Med) megveszem, bekapcsolom, nézem lejátszóban gondolkodom. Amiket találtam a VTEN, Dune HD Solo,HiMedia Q5 Pro.
Érdemes lenne ezek valamelyikére cserélni, illetve ezek miért nincsenek az ajánlottak között? Ár, képminőség, vagy csak egyszerűen divat nem ajánlani?b.lajos
-
b.lajos
tag
Teljes mértékben egyetértek. Minden nap belépek és legalább 80%-ban elolvasom a hozzászólásokat.
Egy időben a Med600 volt az Isten, előtte a Dune101, aztán semmi nem volt jobb az A400-nál, majd jöttek a mindenféle droidos csodák. Elhiszem, hogy annyira jók, de például én is csak annyit szeretnék mint anno a med600-zal, kicsomagolom, bekapcsolom, frissítem időnként és "jóccakát" , de mostanában ezek a lejátszók "fasorban" nincsenek és mindig a telepített csodagépek a királyok.
Na mindegy, ez csak egy megjegyzés volt, legyetek szívesek ne reagálni rá.b.lajos
-
b.lajos
tag
Sziasztok,
A jelenlegi lánc filmnézéshez Gen8- Med600- Panasonic 50GT60. Érdekelne a véleményetek egy esetleges Med600 < => VTEN cseréről, összességében adna annyi pluszt a VTEN, hogy megérje a cserét?b.lajos
-
b.lajos
tag
Filmnézés tekintetében nálam a lánc így néz ki: Gen8 -> Med600 -> Pana 50 GT60.
Én személy szerint nem látok, láttam recét a feliratokon, ezenkívül van egy pár beállítási lehetőség.
Szerintem 50-55"-ig ár, érték és minőség arányban ha nem is a legjobb de az elsők között van, ráadásul ha nem tévedek még mindig él az 5 éves garancia.b.lajos
-
b.lajos
tag
Sziasztok,
Nos hosszas latolgatás, válogatás után a döntés egy Med600-ra esett, pedig sokáig a Dune termékei körül forgott a világ. Jelenleg egy, legalább 500Gigás külső merevlemezt keresek, ebben kérném tanácsot. Ezernyi van a palettán és nem akarok mellé fogni, vagy talán nem is lehet?! Pl ez a toshiba?b.lajos
-
b.lajos
tag
válasz robi-k #27550 üzenetére
Hát robi-k igazán sikerült felborzolni a kedélyeket. Jelenleg nekem is a med600 a cél, ár/érték/garanciát figyelembe véve, de most elbizonytalanodtam, úgyanbiza micsoda csodamasináról van szó? Legalább egy ár szintet mondhatnál, akár privátban is , tudnám, hogy érdemes avagy sem várni.
b.lajos
-
b.lajos
tag
Sziasztok,
Komolyan mondom gyakorlatilag elég olvasni nap mint nap a fórumot és kérdezni sem kell. Max 40-45ezres kategóriába egyelőre a med600x3d és dune102 a jelölt, a dune 303d lejátszó az olvasottak szerint túlárazott, és nem is fér be a keretbe. Amiért mégis kérdésem van, anno mintha azt olvastam volna, hogy lesz dune 202 is. Van erről valami infó vagy csak rosszul emlékszem?b.lajos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest