Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
Igen, nagyon úgy tünik, hogy ez elromlott. Panában még nem találkoztam ilyennel, de ettöl még simán lehet, hiszen semmi sem örök és minden öregszik meg mindenhol vannak akár gyári hibás darabok is.
Viszont nincs külön lejátszó és felvevö fej, csak egy van. Egy kb. ugyanolyan dvd iró van benne, mint mondjuk a pc-ben csak nincs bedobozolva, illetve ha úgy nézzük kicsit nagyobb dobozt kapott és egy müködtetö célhardvert meg egy kis kijelzöt. -
-
Lebowski
tag
Itt ua. a helyzet, mint régebben a lejátszóknál: először csak az alap dolgok, utána a bővitett szolgáltatás, hogy megvedd az új modelleket is.
Illetve, a kevésbé nagy nevű felvevőkben elöbb jelenik meg eme ''prémium'' szolgáltatás. Lásd még mpeg4 lejátszás: Lehet, hogy a 10e FT-os lejátszó 1 évig bírja, de addig úgyis lesz új kodek, amit az esetleg drágább márkás (ami még 2-4 évesen is működik) már fel sem ismer.
[Szerkesztve] -
tothbe
addikt
Ez inkább a 10-es lesz az ár alapján. 50 alatt még nem láttam sehol 15-öst.
Amúgy a 15-ös a 10-es utódja. Tud már divx-et pl. meg jó pár dologban kicsit fejlesztettek rajta, igy én ha választani kell, inkább azt venném, bár a 10-es meg egy jól bevált rendesen kitesztelt darab. -
tothbe
addikt
Nos, én vegyes érzelmekkel vagyok a Thomson márka iránt.
Volt már Thomson videóm, TV-m és mp3-as discman-em is, meg öcsémnek thomson dvd lejátszója van.
A videó egy 6 fejes hifi sztereó, még anno a Murányibn vettem 3 év garival és használtam is elég sokat, föleg tv-böl fölvenni majd visszanézni. Kb. 2 évig viszonylag gond nélkül, viszont utána hangosodni kezdett, zúgni, meg ha elment az áram és visszajött, utána ki kellett húzni a konnektorból és vissza, mert semmire nem raeagált addig és thomson-os szervizes ismerös azt mondta, ez igy normális(én meg hüledeztem, hogy másnál nem, csak a thomson-nál jó ez igy). A videó mondjuk azóta is megvan backup-nak az eh55 mellett, de igazából lassan 1 éve bekapcsolva is alig van, mert teljes mechanika cserére szorulna, ami horror drága, és ugye Murányi meg megszünt mire a hiba elöjött, igy ugrott a 3 év gari is.
Van még egy 72cm-es 100hz-es sik tv-m is, amivel szintén teljesen meg voltam elégedve kb. 2 éves koráig, viszont azóta elkezdett búgni valami benne, emiatt lehetetlen halkan hallgatni. Szervizes elöször táp-ra vagy trafó-ra gondolt, de kiderült egyik sem, hanem valami, ami a képcsövel van összeintegrálva az zúg, igy komplett képcsöcserével lehetne csak orvosolni a problémát, ami mondanom sem kell, több mint egy új tv ára, illetve annyiért már veszek majdnem ekkora lcd-t is.
Öcsém dvd-je pár hete volt 2 éves, utána föl is dobta a prakkert, azóta csak gyári dvd-t olvas, és abban is válogatós, ergo vett helyette egy orion-t, ami divx-es és mindent eszik.
A discman még megy, bár nincs még két éves, és úgy látom a két év sorsdöntö a thomson márkánál, tehát várok még vele fél évet, de jelenleg teljesen megbizhatóan üzemel.
Szóval bár szerettem a thomson-t, többet ennek ellenére sem veszek thomson-t pedig még az lcd tv-i is tetszenének pofára meg régen pont a minösége miatt ajánlották és választottam egyik kedvencnek ezt a márkát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Hardcore café
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- ASUS TUF Gaming F17 FX707VV-HX131
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest