Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
válasz
korgzsolti #50 üzenetére
Ha a fenti problémám nem riaszt el, akkor én Samsung R100E-t javaslom, mert nagyon szép felvételt csinál, gyakorlatilag a 4 órás felvétele is szebb, mint a Sony 2 órása. 70 ezer most a legtöbb helyen. Video módban is tudod folytatni a felvételt, mert csak akkor zárja le a lemezt, ha te akarod.
Vr mód -rw lemezre készűl, lezárás elött szerkeszthető formátum, tehát vagdoshatod felvétel után, viszont lsd. fenntebb, a pc nem tud mitkezdeni vele, legalábbis nálam.
Én kezdem azt gondolni, hogy ez másolásvédelem, csak a noname írók szarnak rá. -
deniro2
senior tag
Átírtam Neroval az -rw-ről -r-re a láthatatlan filmet (másolás). A helyzet változatlan, így is ''üres''.
Amúgy Sony RDR-GX210 az író, +rw, -rw, -r, +r formátumokat támogat.
Tegnap Samsung R100E-vel szórakoztam, az csak -rw, -r, de szintén szar a vr.
Ha pc-mben van a hiba, akkor az mi lehet, hogy fizikailag létező adatot nem lát (egyik meghajtó sem)?
Holnap veszek egy +rw-t, hátha... -
deniro2
senior tag
UDF (mód 1), pedig levan zárva a lemez.
Másik: most írtam -rw-re sima video módban és a -r-rel szemben problémázik vele a WMP, nem hajlandó lejátszani, mert másolásvédelmi hibát észlel, a DVD Shrink dettó, pedig az aztán nem szarozik a másolásvédelemmel. Viszont ezt legalább látja a rendszer, TMPGEnc megoldja a problémát, bár idegesítő, hogy lejátszani nem tudom.
Van valakinek Sony vagy Samsung asztali írója, mert kezdem azt hinni, hogy ez valami másolásvédelem, bár továbbra sem értem, hogy a sima -r-es lemezre akkor miért nem rak.
Szar az egész, mert az volt a tervem, hogy rw-re felveszem a filmeket, szerkesztem, majd -r-re kiírom pc-n. -
deniro2
senior tag
Neked is köszi, de a TMPGEnc se látja a lemezeket. Egyszerűen berakom a gépbe és, ha engedélyezem a cdírást a meghajtón, akkor üresnek látja a windows, ha nem, akkor sérűltnek, ill. megnyithatatlannak.
A felvétel rajta van, mert a felvevő és a másik asztali dvd-m is vígan játsza.
Úgy viselkedik a gép, mint amikor egy teljesen tönkrement cd-t rakok bele, semmilyen műveletet nem hajlandó végezni, a tartalom 0 bájt.
Ja, video dvd módban semmi probléma, csak a vr csinálja.
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
Légyszi segitsen valaki! Vettem egy asztali dvd felvevőt, rw-s lemezre vr formátumban ír, ezt lehet csak szerkeszteni.
Egyetlen problémám, hogy a pc totál nem látja ezeket a lemezeket, vagy sérűltnek, vagy üresnek tekinti. A felvevővel semmi gond nem lehet, ugyanis Samsungot és Sonyt is próbáltam, az eredmény ugyanaz.
Két lehetőséget látok: vagy ez egy újfajta másolásvédelem, vagy valamiért se a NEC 2500A, se a Toshiba cd íróm nem tudja kezelni a vr-re formázott -rw-t.
Valaki találkozott hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest