- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- UHD filmek lejátszása
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyes
senior tag
Akkor a PUID=1000 és a PGID=1000 értékek miatt van gondod. Én töröltem e sorokat és jól működik.
PUID a felhasználó Szerkesztése menüben látható, a PGID pedig a helyi csoportokra kattintva. Azt a felhasználót nézd, amelyik nevében futtatni akarod. És ennek a felhasználónak csoportját nézd meg. Ha több csoportja van, akkor döntened kell. -
ugyes
senior tag
Nálam konténerben fut. Én a Linuxserver.io verziót használom, nem az App Central-osat. Ennek oka, hogy alapvetően ugyanaz, csak Patrick csinál hozzá apk fájlt, egyúttal megköti az ember kezét a könyvtárak elhelyezésével. Nekem nem jó a Patrick struktúra, ezért feltettem az "eredetit". A konténer leírása szerintem elég jó, én annak megfelelően használom.
-
Stealth
senior tag
Ja, én is azért tettem fel a dockerest, hogy tudjam mi is az, és hogy kell beállítani.
Az itteni segítségek nélkül egyedül nem ment volna.
Aztán azért maradtam a natívnál, mert nem volt kedvem átpakolgatni az 50+ torrentet, bár tuti van valami egyszerűbb megoldás, de már nem volt kedvem vele szrakodni.-= Stealth =-
-
belashx
senior tag
Teljesen jó a bolti verzió. 1-2 havonta jön rá frissítés. Itt is bele kell nyúlni a konténerbe, mert nem az alap megosztott mappát hasznalom benne. Ezt frissítés utan átírom a szokott útvonalra, és minden megy tovabb, hiba nélkül.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
donat_sz
senior tag
ahogy belashx írta, kéne legyen Duplicate/Edit gomb ha képen lévő "name" oszlopban a qbitre klikkelsz.
ott lehet finom hangolnod kéne a változóknál vagy a hálózatnál. Nekem most vagy saját macvlanos vagy host-on futó konténerem van olyan ami virtuális alhálózotan (mert felteszem a 172.17.0.2 az lesz) olyan nincs.
ahhoz hogy a nas saját ip címén fusson és ne egy virtuális alhálózatra irányítson át mint nálad a host opciót kell a hálózatnál választani. -
belashx
senior tag
Az alkalmazasboltban nem látsz qBittorrentet? Nem tudom, milyen NAS-od van, de én simán onnan telepítettem. Feltette magának a Portainert is, ha jól rémlik, de már 3 éve volt, franc se emlékszik pontosan.
Ott a Published portnál nem kéne portoknak lennnie?
Tudod szerkeszteni a konténert a Duplicate/edit pontra bökve, lehet ott kéne matatnod, ill. Portforwardot(port nyitás) megcsinálni a routerben.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- iPhone-t használók OFF topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest