Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keselyü57
tag
Szia! Z300M.
Volt már néhány tabletem, úgy hogy még az ASUS ügyfélszolgálat előtt megtettem. Sajnos a helyzet változatlan, ráadásul az ügyfélszolgálatnak is csak ez az egy tippje volt. Innen-onnan azért összeszedtem ami kellett, de azért elég bosszantó. Nem egy filléres eszközről van szó. -
keselyü57
tag
ASUS ZenPad 10 tabletem van A play áruházból nem hajlandó semmilyen Asus alkalmazást frissíteni.
(Az eszköz nem kompatibilis) felirat jelenik meg ami elég vicces.
Ugyan azzal a fiókkal vagyok bejelentkezve minden hová. Amikor megvettem a tabletet (Euronics) nem volt rajta böngésző, zenelejátszó, galéria alkalmazás. Az Asus ügyfélszolgálat, hogy is mondjam..... nem ér semmit. Az én gépem elég lassan indul, utána már nincs vele gondom. Alkalmazások frissítésére van valakinek valami tippje?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest