Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Npeter25
tag
Sziasztok. Valaki esetleg meg tudna osztani egy gyari romot ehhz a keszulekhez?
-
No, idáig bírta a vas, megnyeklett. Nem kapcsol be, csak fekete világító képernyő van. Sajnálom, mert egyébként karcmentes, hibátlan darab, a mai napig jól használható eszköz (volt).
-
Ossis
csendes tag
Sziasztok,
Mostanában egy új probléma ütötte fel nálam a fejét. Mégpedig megbolondul az óra alkalmazásom. Beragad az értesítési sávban is, a főképernyőn is, és ha ébresztőt húzok, leszarja, mert átugorja ébresztés nélkül, és a beállított ébresztő aktív marad. Az elérhető legújabb frissítések vannak fent, egy reboot ideiglenesen megoldja, semmi más nem segít, viszont ekkor is újra előjön. Próbáltam külföldi fórumon is utánajárni, és másoknál is él ez a hiba, de megoldást nem találtam rá.
-
keselyü57
tag
Szia! Z300M.
Volt már néhány tabletem, úgy hogy még az ASUS ügyfélszolgálat előtt megtettem. Sajnos a helyzet változatlan, ráadásul az ügyfélszolgálatnak is csak ez az egy tippje volt. Innen-onnan azért összeszedtem ami kellett, de azért elég bosszantó. Nem egy filléres eszközről van szó. -
Berreh
tag
Sziasztok!
Tegnap leejtettem a tabletemet, az egyik saroknál szilánkosra tört a kijelző. Foglalkozott valamelyikőtök már kijelzőcsere gondolatával, van-e tapasztalatotok, érdemes-e cserében gondolkodni, ha igen, van-e ajánlott szervíz ügyeskezű mesterrel. A segítséget előre is köszönöm
-
keselyü57
tag
ASUS ZenPad 10 tabletem van A play áruházból nem hajlandó semmilyen Asus alkalmazást frissíteni.
(Az eszköz nem kompatibilis) felirat jelenik meg ami elég vicces.
Ugyan azzal a fiókkal vagyok bejelentkezve minden hová. Amikor megvettem a tabletet (Euronics) nem volt rajta böngésző, zenelejátszó, galéria alkalmazás. Az Asus ügyfélszolgálat, hogy is mondjam..... nem ér semmit. Az én gépem elég lassan indul, utána már nincs vele gondom. Alkalmazások frissítésére van valakinek valami tippje? -
Ha a januárira gondolsz, azt én felraktam, semmi extra.
Viszont mostanában már többször előfordult, hogy a google play egyszerűen nem volt hajlandó frissíteni az alkalmazásokat
Próbáltam cache ürítést, google fiók eltávolítást, mindent, de csak a gyári visszaállítás segít. Többször előjött már a probléma.
-
g0dl
addikt
Megint kaptunk egy frissítést. Tapasztalta van vele valkinek?
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, Hardveraprós téma, de akit érdekel van 1 db új z300M érintőkijelzőm. Haverom rendeltette velem, aztán mégsem kellett neki, mert inkább eladta a sérült tabot. Fontos: csak érintő felület (ez szokott törni, repedni), lcd nincs hozzá. Még mielőtt valaki kérdezi, nem tudom hogy kell cserélni, ha valakinek kell, dobjon rám egy privit.
-
arnyjaro
tag
Sziasztok!
A következő problémára keresnék megoldást.
Van kettő ilyen tablet a családban.
Az egyik teleszemeteli a gyökér>sdcard>mtklog>audio_dump mappát mixer_drc.wav fájlokkal amik a megnézett youtube videók hangjai. Mivel elég sokat nézünk videót, a mappa heti szinten 5 GB-ra hízik. Manuálisan lehet törölni a fájlokat, de jó lenne valami megoldás, hogy egyáltalán ne keletkezzen ilyen szemét. Már volt gyári beállítás visszaállítása, de nem segített. Érdekes módon a másik nem csinálja ezt, ott az említett mappában nincs semmi.
Valaki tudna segíteni? -
Szia amit én megpróbálnék:
1) Menj a Beállítások menübe, Alkalmazások, ott válaszd a Play Store-t, cash ürítése, adat ürítése, kényszerített leállítás.
2) Kapcsold ki a készüléket
3) Tartsd lenyomva a hangerő fel + bekapcs gombot addig amíg fel nem jön a BOOT választási menü
4) A Hangerő fel gombbal választasz menüpontot, a hangerő le az OK. Válaszd a recovery opciót, nekem itt sikeresen le is törölt mindent a tabletről és visszaállította gyári állapotba.Ez után elvileg jó kell legyen. forrás
-
somasz
addikt
Üdv!
Került hozzám egy Z300m, a google play szolgáltatások sajnos leállt üzenetet hoz fel folyamatosan.
Cache törlés és reset, factory reset megtörtént, semmi eredménynel.Merre induljak??
-
gyári dock kapható még valahol ehez a tablethez?
tavaly nyáron, amikor vettem, még nem volt. most pedig már nincs?egyébként lányom imádja, nekem is szimpatikus gép, 7.0 kijött, biztonsági frissítések is jönnek szépen, gép továbbra is gyors...
-
A play aruhazzal van valami vagy csak nekem nem akar semmit letolteni a z300m?
-
mcll
senior tag
Másnál is hülyeséget mutatnak az iránytű appok? Nálam az északi irány kb 40-45 fokkal van nyugatabbra mint kellene. Azaz neki az észak az valóban majdnem nyugat. Kipróbáltam az összes beállítós technikákat, semmit sem változik, ragaszkodik nagyon ahhoz az irányhoz. Az összes app-al ugyanezt az irányt látom. A tablet nincs tokban, bár van hozzá a gyári, de nincs különbség, nem befolyásolja. Szabadban, lakásban is ugyanazt mutatja.
Valami 5let hogy lehetne beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gitáros topic
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Tesla topik
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest