Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
fogalmam sincs, sosem láttam ilyet. túl egyszerűnek tűnik és olcsónak
szerintem egy egyszerű, de mai lézernyomtató, nagy valószínűséggel menni fog a rúter alól, oleg + raw megoldással hálózati nyomtatóként. de az ámításteknikában, mikor win linux és kb. 4 programnyelv találkozik legkevesebb 3 eszközzel, biztosra nem lehet menni. szerintem, ha van is hálózatis verziója az adott nyomtatónak, az megint egy pluszpont. (általában drágábban, 10-15k-ért. de egy print server 8k környéke). -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #16341 üzenetére
én sem tudom, egy philips multifunkciósat próbáltam az eredeti fw-el, az nem ment. de semennyire.
a custom fw-el így első ránézésre a leírásnak/scannernek már neki sem vágnék... de mindenki maga dönti el, a képességei meg az ideje alapján, milyen hosszan és mennyire szeretne orálozni ebben a témában. ha életbevágó, akkor vagy vesz egy utp kanócosat. ha meg belevág, b tervnek még ott van az usb print server.
alapvetően a svájci bicskák sem mindig jók mindenre. -
törölt tag
multifunkciós csak és kizárólag as asus saját fw-vel megy.
itt a support lista:
http://event.asus.com/2009/networks/printersupport/
hp, epson, canon van benne.
ugyan semmi közöm hozzá, de amikor nyomtatót kell venni, nálam egyetlen szempont az utángyártott kellékanyag ára, vagy a töltése. úgyhogy én a toner és kellékanyag oldalakon kezdem a nézegetést, aztán pedig nézek nyomtatót. ezek általában már kifutó sorozatok. -
törölt tag
a minolta gdi-s, szóval lehet gond vele win alatt, ha tcp/ip alapú hálózati nyominak van feltéve:
[link]
[link]
megjegyzem nekem a gdi-s xeroxom meg megy mindkettővel (sőt, tettem win7 alá samsung driverrrel is, mert tűlképp egy átmatricázott samu), asus fw alatt lpr, most meg oleg alatt raw. asus fw alatt behányt, és kb. 1-2 percre kezdett nyomtatni vagy egy fél év után, aztán került rá oleg.
az epson elvileg szintén támogatja mindkettőt, és szintén gdis. közelebbit asus router viszonylatban nem találok róla.
ha befürödnél, akkor usb-utp print server olyan 8k körül van, és ezek már támogatják fullosan a gdi-s nyomikat. -
törölt tag
olyan nyomtatókat támogat, amelyek tudnak raw-t vagy lpr-t fogadni. ezt minden új tudja. az lpr-t a régebbiek nem. a raw egy picit erőforrás igényesebb, a gyengébb hardveres nyomik le tudnak halni, főleg, ha sok oldal megy rá, vagy kép.
az asusnak van külön gyári hókuszpókusza, elsősorban a mutifunkciósoknál. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #15679 üzenetére
ezzel annyi baj van, h oleg van fent nálam... ezt meg elfelejtettem megemlíteni
pedig meg voltam győződve róla, h azt írtam oleges n16.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #15677 üzenetére
és ezt merre találom?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #15672 üzenetére
rtn16-hoz is használható, ugye?
megnéztem, minden magától értetődik benne.
le tudnád írni röviden hova és hogyan? puttyban a kopipészt már megy...de azon kívül...
-
törölt tag
a rutorrent felületén h lehet beállítani, h egyszerre csak egy torrentet töltsön? illetve ha letöltötte, seedelje, és a következőt csak ezután kezdje el... meg az egyszerre aktív torrentek számát. nem ez az első webui, amit látok, de egyszerűen nem jövök rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest