Hirdetés
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
#95590400 #16340 üzenetére
Havi 20-50 oldalnál nem a kellékanyag ára lesz mérvadó. Ez arra kell, hogy ha nyomtatnom kell gyorsban 10 oldalt, akkor ne kelljen elmennem a 6 km-re lévő digitális gyorsnyomdába, hanem megcsináljam 2 perc alatt, plusz ha jön egy fax e-mailben, akkor rányomok, hogy nyomtatás, és nem kell pendrive-on azt is hurcolnom. Ennyi. A kezdő 1500 oldalas toner nekem minimum 30 hónap. Szerinted? Még scannelni se nagyon kell, max fénymásolni vele. Azt meg megcsinálja egy gombnyomással.
-
válasz
#95590400 #16340 üzenetére
A multifunkciósnak melyik része nem megy custom firmware-el? Feltételezem, hogy a nyomtatás gond nélkül megy, a scanneléshez meg itt a leírás. Vagy egyéb akadálya van?
Én tényleg nem tudom, csak kérdezem... Mint írtam is, nekem egy mezei HP LaserJet 6L lóg rajta.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest