-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
#95590400 #16340 üzenetére
Havi 20-50 oldalnál nem a kellékanyag ára lesz mérvadó. Ez arra kell, hogy ha nyomtatnom kell gyorsban 10 oldalt, akkor ne kelljen elmennem a 6 km-re lévő digitális gyorsnyomdába, hanem megcsináljam 2 perc alatt, plusz ha jön egy fax e-mailben, akkor rányomok, hogy nyomtatás, és nem kell pendrive-on azt is hurcolnom. Ennyi. A kezdő 1500 oldalas toner nekem minimum 30 hónap. Szerinted? Még scannelni se nagyon kell, max fénymásolni vele. Azt meg megcsinálja egy gombnyomással.
-
válasz
#95590400 #16340 üzenetére
A multifunkciósnak melyik része nem megy custom firmware-el? Feltételezem, hogy a nyomtatás gond nélkül megy, a scanneléshez meg itt a leírás. Vagy egyéb akadálya van?
Én tényleg nem tudom, csak kérdezem... Mint írtam is, nekem egy mezei HP LaserJet 6L lóg rajta.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kedvenc zene a mai napra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politikai mémek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest