-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. ASUS 500 GPV1. Kitettem a root-ot egy 1GB-os pendrive-ra. Már hónapok óta működött rendben.
Bedobozoltam és közben megnyomtam a reset gombot. Minden "elromlott" A pendrive tartalma sértetlen, de az alaprendszerben minden megváltozott, visszaállt.
Hiába teszem fel a leírás szerinti összes progit, nem jelenik meg sem az dmesg-ben, sem az fdisk-ben a /dev/sda1,2,3Kérdések:
Reflash vagy valamilyen módon vissza tudom állítani alaphelyzetbe a routert pendrive nélkül?
Megmenthető-e a pendrive a konfigokkal, hogy ne kelljen az egészet újra elvégezni, megtalálja az sda-t?
Normális, hogy extroot-tal nem lehet resetelni, vagy a konfignál elrontottam valamit? -
válasz
Intruder2k5 #21048 üzenetére
Köszönöm. Ez működik. Most akkor csakis az openwrt belső ssh-n keresztüli frissítési módszerét alkalmazzam? Ha jól emlékszem az mtd?
-
válasz
Intruder2k5 #21048 üzenetére
Kösz. Holnap feltöltöm.
-
válasz
Intruder2k5 #21046 üzenetére
Most nézem a linket. Igen egy UART IC kell hozzá meg egy kis panel. Azt hiszem már kidobtam az uart IC-ket.
-
válasz
Intruder2k5 #21046 üzenetére
Hibát kellene keresni.
A recovery megy - gondolom - mert abban a módban töltöm fel a firmware-t.
Reset közben bekapcs lassan villogó PWR LED. tftp 192.168.1.1 kijelzi, hogy hány bájt. Tovább villog a PWR LED majd égve marad.
Kikapcs-bekapcs. Nincs ping, nincs telnet. (érdekes, hogy a wl500g-recover.trx után volt telnet és ping is)
Még nem szedtem szét, de a Neten nem találtam soros portot, csak valami nagy átalakító IC-vel.
Már építettem a prémiummal, saját fordítású firmware-rel netrádiót a garázsba, csak most elrontottam a vásárlást. -
Megvettem a wl-500G-t. Nem ilyet akartam, de most már mindegy.
Nem tudom felrakni az openwrt-t.
tftp-vel felment a wl500g-clear-nvram.trx utána felment a
wl500g-recover.trx ebbe be is tudok telnetelni, de nem tudom mit kellene/lehetne tenni vele.
A működtető firmware-ekből azonban egy sem működik.
Próbáltam Barrier Breaker 14.07-t úgy hogy csináltam egy minimál konfigot Image builderrel. Ugyanez AA-ból, aztán a Backfire 10.03.1 aminek biztosan futnia kellene.
Nyomtam neki 30mp-s resetet meg 30/30/30-at is. Most jöttem rá, hogy ezen nincs soros port.
Megérdemlem.
Valaki tud segíteni a régi emlékekből?
Esetleg Jtag? Azzal lehetne javítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest